BMW

Köpa begagnad BMW? – Köp eller privatleasa hos oss

Sälja din BMW?
Ange registreringsnummer
BMW
Sälja din BMW?
Ange registreringsnummer

Köpa begagnad BMW? – Köp eller privatleasa hos oss

Många anser att köpa en BMW är att välja körglädje. Med bakhjulsdrivna, vassa och effektiva bilar har märket flyttat fram sina positioner avsevärt de senaste decennierna. De vanligaste modellerna idag är BMW 5-serie och 3-serie. På kvdbil kan du köpa begagnade BMW-modeller och hittar alltid ett brett utbud.

BMW eller Bayerischen Motoren-Werke som förkortningen står för, är ett tyskt företag som grundades 1916. Genom åren har BMW producerat en mängd olika fordon och anses vara en av de ledande tillverkarna inom segmentet premiumbilar runt om i världen. BMW är även moderbolag till en rad olika märken som bland annat Rolls Royce och Mini. På så vis har företaget kunnat nå ut till en ännu bredare marknad och kunnat stärka sin position bland konkurrenterna.

Vill man ha en sportig bakhjulsdriven bil kan man klart välja en BMW för dess köregenskaper och en bra funktionalitet. BMW har även modellen xDrive för den som vill ha fyrhjulsdrift. Med BMW kan man välja mellan bland annat sedan, kombi, cabriolet och coupé samt suvar som erbjuder stor variation på olika modeller och köregenskaper. För extra sportiga varianter finns bland annat M-serien. Under åren har BMW producerat många populära modeller som bland annat 3-serien och 5-serien samt deras största sedanmodell 7-serien för den som vill ha en riktig lyxkryssare på vägarna. Även en rad olika suvar finns i BMW:s produktion där man hittar allt från deras minsta modell i serien X1 till deras största modell X6. Under senare år har företaget även börjat ge sig in mer och mer på marknaden för el- och hybridbilar som exempelvis modellen BMW i3 som är en mindre stadsbil och i8 som riktar sig till den som vill ha en något sportigare variant.


Privatleasa en begagnad BMW
Vi erbjuder privatleasing av noga utvalda begagnade BMW genom det vi kallar Releasing. När du privatleasar hos Kvdbil betalar du bilen månadsvis, slipper kontantinsats och kan känna dig trygg i att bilgaranti ingår under hela leasingperioden. Du väljer körsträcka och längd på leasingperioden efter dina behov - antingen 12, 24 eller 36 månader. Det innebär att du kan anpassa ditt bilinnehav efter eget behov och livssituation och slipper binda upp dig längre än nödvändigt.

De bilar vi väljer ut för privatleasing är i regel välutrustade, tidigare tjänstebilar som är drygt 1-3 år gamla. För dig betyder det att du får chansen att bruka en nyare bil, där du tar del utav många av de fördelar som kommer med en ny bil, men slipper oroa dig för en eventuell värdeminskning.

Visa mer
0 / 457

Du ser nu 33 av 33 träffar

Bilmärken på Kvdbil

Kontakt