BMW

Begagnade BMW till salu - pågående auktioner

Sälja din BMW?
Ange registreringsnummer
BMW
Sälja din BMW?
Ange registreringsnummer

Begagnade BMW till salu - pågående auktioner

Genom att anlita Kvdbil blir processen att sälja eller köpa en BMW väldigt enkelt. På våra bilauktioner kan du alltid hitta många BMW. Förra året sålde vi mer än 2000 BMW-bilar. Allt detta får du på Kvdbil när vi sköter hela försäljningen av din BMW: in- och utvändig tvätt, fordonstest, marknadsföring, visning för potentiella köpare, ägarbyte, utbetalning av pengarna till ditt konto samt leverans till bilens nya ägare.

BMW eller Bayerischen Motoren-Werke som förkortningen står för, är ett tyskt företag som grundades 1916. Genom åren har BMW producerat en mängd olika fordon och anses vara en av de ledande tillverkarna inom segmentet premiumbilar runt om i världen. BMW är även moderbolag till en rad olika märken som bland annat Rolls Royce och Mini. På så vis har företaget kunnat nå ut till en ännu bredare marknad och kunnat stärka sin position bland konkurrenterna.

Vill man ha en sportig bakhjulsdriven bil kan man klart välja en BMW för dess köregenskaper och en bra funktionalitet. BMW har även modellen xDrive för den som vill ha fyrhjulsdrift. Med BMW kan man välja mellan bland annat sedan, kombi, cabriolet och coupé samt suvar som erbjuder stor variation på olika modeller och köregenskaper. För extra sportiga varianter finns bland annat M-serien. Under åren har BMW producerat många populära modeller som bland annat 3-serien och 5-serien samt deras största sedanmodell 7-serien för den som vill ha en riktig lyxkryssare på vägarna. Även en rad olika suvar finns i BMW:s produktion där man hittar allt från deras minsta modell i serien X1 till deras största modell X6. Under senare år har företaget även börjat ge sig in mer och mer på marknaden för el- och hybridbilar som exempelvis modellen BMW i3 som är en mindre stadsbil och i8 som riktar sig till den som vill ha en något sportigare variant.

Visa mer
0 / 0

    Du ser nu 0 av 0 träffar

    Kontakt
    Hej! Har du några frågor? Tveka inte att höra av dig till oss.
    Ring oss, skicka e-mail eller chatta.