Sälja din Audi Q3?
Ange registreringsnummer

Köpa begagnad Audi Q3? – Köp eller privatleasa hos oss

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Audi Q3. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav ett 50-tal var av modellen Audi Q3. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Audi Q3, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Audi Q3 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Audi Q3 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Audi Q3 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje vecka.

Audis näst minsta modell i Crossover- och SUV-serien är Audi Q3. Tre år efter att den större modellen Audi Q5 som ingår i samma familj lanserades 2011 ville Audi skapa en något mindre modell. Hittills har Audi modellen hunnit bli ett bra alternativ för den som vill ha en stadsbil men ändå klara av lite tuffare terräng. Jämfört med de större modellerna Q5 och Q7 så har Audi Q3 betydligt fler motoralternativ med både bensin- och dieselmotorer från 150 hästkrafter ända upp till största varianten som består utav en 2.0 liters TFSI motor med 220 hästar. Audi erbjuder framhjulsdrift och fyrhjulsdrift vilket riktar sig till en bredare kundkrets då det tillåter olika köregenskaper. Som det flesta modeller i Q serien finns även modellen att få med en något sportigare utseende med S-line paketet. Även några olika utrustningsvarianter finns med både sportpaketet där man bland annat hittar sportstolar och sportigare detaljer på interiören. Q3 Design är i utförande mer modern med ett elegant och kraftfullare utseende. Några andra modeller som är i samma klass som Audi Q3 är bland annat Volkswagen Tiguan och Yetin från Skoda.

Privatleasa en begagnad Audi Q3
Vi erbjuder privatleasing av noga utvalda begagnade Audi Q3 genom det vi kallar Releasing. När du privatleasar hos Kvdbil betalar du bilen månadsvis, slipper kontantinsats och kan känna dig trygg i att bilgaranti ingår under hela leasingperioden. Du väljer körsträcka och längd på leasingperioden efter dina behov - antingen 12, 24 eller 36 månader. Det innebär att du kan anpassa ditt bilinnehav efter eget behov och livssituation och slipper binda upp dig längre än nödvändigt.

De bilar vi väljer ut för privatleasing är i regel välutrustade, tidigare tjänstebilar som är drygt 1-3 år gamla. För dig betyder det att du får chansen att bruka en nyare bil, där du tar del utav många av de fördelar som kommer med en ny bil, men slipper oroa dig för en eventuell värdeminskning.

Visa mer
0 / 0

    Du ser nu 0 av 0 träffar

    Bilmärken på Kvdbil

    Kontakt