Sälja din Audi A4?
Ange registreringsnummer

Köpa begagnad Audi A4? – Köp eller privatleasa hos oss

Söker Du en Audi A4? På våra bilauktioner finns ett brett utbud av bilar och i Audi A4 är en av våra mest sålda modeller. Förra året sålde vi närmare 600 begagnade Audi A4 och mer än 28 000 bilar totalt. Om du vill sälja en Audi A4 genom oss på Kvdbil behöver du inte lyfta ett finger eftersom vi tar hand om hela försäljningen. Vi erbjuder också ett enkelt sätt att köpa en begagnad Audi A4. När du säljer en Audi A4 genom oss på Kvdbil ser vi till att marknadsföra bilen ordentligt, på ett flertal köp- och säljsajter. Vi utför också ett noggrant och pålitligt fordonstest, tvätt, städ och fotografering, och sköter dessutom visningen av din Audi A4 för intresserade spekulanter och senare ägarbytet.

Audi A4 anses vara en av de mest populära mellanklassbilar som Audi tillverkar. Modellen är en uppföljare till den äldre modellen Audi A80. Ett bevis på att Audi A4 är en mycket populär modell är att den har tillverkats i över 20 år, sedan 1995 och har genom åren sålts i stor upplaga. Idag är modellen inne på sin 5:e generation och mycket har hänt sedan starten. Exempelvis har modellen fått mjukare linjer och rundare former, och numera anses denna ligga i framkant när det kommer till ny teknik och design. Audi A4 finns i en mängd olika utföranden med både framhjulsdrift och fyrhjulsdrift som alternativ. Du kan också välja mellan Sedan, Combi och Cabriolet. Vill man maxa köregenskaperna finns även sportigare varianter såsom Audi S4 och RS4.

Som många andra Audi-serier når Audi A4 ut till en bredare marknad, då man har så många olika alternativ att välja på och en väldigt komplett bil att köra och äga. Som många andra biltillverkare anses Audi hålla en hög tysk kvalité. Audi håller samma höga standard som sina största konkurrenter BMW och Mercedes-Benz med både BMW 3-serien och Mercedes C-klassen.

Privatleasa en begagnad Audi A4
Vi erbjuder privatleasing av noga utvalda begagnade Audi A4 genom det vi kallar Releasing. När du privatleasar hos Kvdbil betalar du bilen månadsvis, slipper kontantinsats och kan känna dig trygg i att bilgaranti ingår under hela leasingperioden. Du väljer körsträcka och längd på leasingperioden efter dina behov - antingen 12, 24 eller 36 månader. Det innebär att du kan anpassa ditt bilinnehav efter eget behov och livssituation och slipper binda upp dig längre än nödvändigt.

De bilar vi väljer ut för privatleasing är i regel välutrustade, tidigare tjänstebilar som är drygt 1-3 år gamla. För dig betyder det att du får chansen att bruka en nyare bil, där du tar del utav många av de fördelar som kommer med en ny bil, men slipper oroa dig för en eventuell värdeminskning.

Visa mer
0 / 679

Bilmärken på Kvdbil

Kontakt