Sälja din Audi A5?
Ange registreringsnummer

Köpa begagnad Audi A5? – Köp eller privatleasa hos oss

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Audi A5. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav drygt 140 st. var Audi A5. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Audi A5, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Audi A5 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Audi A5 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Audi A5 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje vecka.

Audi A5 var tänkt att fylla ett stort tomrum för tyska biltillverkaren Audi då man inte haft någon modell i mellanklassen under en längre tid och skulle först introducera nya modellen 2008. Jämför man storleken på Audi A5 så är den något större än populära Audi A4 fast fortfarande mindre än den större modellen Audi A6. Bilen bygger till stor del på föregångaren Audi 90 Coupe och med samma plattform som Audi A4. I standardutförande på Audi A5 Coupe finns modellen med både framhjulsdrift och fyrhjulsdrift som alternativ och med både bensin- och dieselutförande där det går att välja motorer från 190–252 hästkrafter. Några andra modeller i samma klass är bland annat BMW:s 4-serien som har funnits på bilmarknaden sedan 2013 och Mercedes C-klass som har funnits under en betydligt längre tid. Modellen finns i många olika utföranden där man hittar Sportback, Sportback g-tron, S5 Sportback och cabriolet samt värstingmodellen RS 5 Coupe som ingår i Audi A5 familjen. Genom att ha så många olika utföranden ser Audi till att modellen får en bred popularitet och riktar sig till en stor kundgrupp.

Privatleasa en begagnad Audi A5
Vi erbjuder privatleasing av noga utvalda begagnade Audi A5 genom det vi kallar Releasing. När du privatleasar hos Kvdbil betalar du bilen månadsvis, slipper kontantinsats och kan känna dig trygg i att bilgaranti ingår under hela leasingperioden. Du väljer körsträcka och längd på leasingperioden efter dina behov - antingen 12, 24 eller 36 månader. Det innebär att du kan anpassa ditt bilinnehav efter eget behov och livssituation och slipper binda upp dig längre än nödvändigt.

De bilar vi väljer ut för privatleasing är i regel välutrustade, tidigare tjänstebilar som är drygt 1-3 år gamla. För dig betyder det att du får chansen att bruka en nyare bil, där du tar del utav många av de fördelar som kommer med en ny bil, men slipper oroa dig för en eventuell värdeminskning.

Visa mer
0 / 556

    Du ser nu 0 av 0 träffar

    Bilmärken på Kvdbil

    Kontakt