Sälja din Audi A3?
Ange registreringsnummer

Köpa begagnad Audi A3? – Köp eller privatleasa hos oss

Vi är experter med att se till att bilar säljs varje år. Förra året sålde vi över 200 st. Audi A3 utav 28 000 bilar. kvdbil.se erbjuder alltid en stor variation på Audi A3. När man köper en begagnad bil i "befintligt skick" vill kunden veta exakt vilket skick din Audi A3 befinner sig i. Våra biltekniker på Kvdbil inspekterar din Audi A3 i en noggrann fordonstest så att folk vet vad det är för bil de bjuder på. Du behöver inte oroa dig över en missnöjd köpare, eller att fixa ägarbyte, visa bilen, tvätta den in- och utvändigt eller leverera den till den nya ägaren. Kvdbil ordnar hela marknadsföringen och försäljningen problemfritt och ser till att köpeskillingen kommer snabbt och säkert in i ditt konto.

Audi A3 som nu är inne på sin tredje generation bygger numera på samma plattform som många andra bilar med Volkswagen MQB plattformen. Ända sedan 1996 har Audi producerat A3 och har under åren utvecklat bilen till att bli en av Audis ledande modeller inom segmentet mindre premiumbilar. För den som kanske inte vill ha en väldigt stor bil men uppskattar snygg design, hög prestanda och komfort är Audi A3 en perfekt bil att ta sig en funderare på. Numera finns Audi A3 med olika utförande som bland annat 3 dörrars halvkombi och sedan utförande. Även ladd hybrid och bensindrivna alternativ finns och går under namnet Audi A3 e-tron och Audi A3 g-tron. Vill man ha en sportigare modell så finns Audi S3 och Audi RS3 serien. Detta har gjort A3:an till en komplett bil på marknaden där man når ut till en bred marknad för att möta alla olika krav som kan finnas och för de som älskar innovativ teknik. Att man dessutom har lånat en del olika detaljer från Audis större modeller som Audi A4 och Audi A6 har gjort modellen till en mycket bra bil när det kommer till både design och komfort.

Privatleasa en begagnad Audi A3
Vi erbjuder privatleasing av noga utvalda begagnade Audi A3 genom det vi kallar Releasing. När du privatleasar hos Kvdbil betalar du bilen månadsvis, slipper kontantinsats och kan känna dig trygg i att bilgaranti ingår under hela leasingperioden. Du väljer körsträcka och längd på leasingperioden efter dina behov - antingen 12, 24 eller 36 månader. Det innebär att du kan anpassa ditt bilinnehav efter eget behov och livssituation och slipper binda upp dig längre än nödvändigt.

De bilar vi väljer ut för privatleasing är i regel välutrustade, tidigare tjänstebilar som är drygt 1-3 år gamla. För dig betyder det att du får chansen att bruka en nyare bil, där du tar del utav många av de fördelar som kommer med en ny bil, men slipper oroa dig för en eventuell värdeminskning.

Visa mer
0 / 556

Bilmärken på Kvdbil

Kontakt