Toyota

Sälja din Toyota?

Begagnade Toyota till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Spara tid genom att sälja eller köpa en Toyota via oss på Kvdbil. Vi sköter hela affären åt dig. Förra året sålde vi mer än tusen bilar av märket Toyota till nöjda kunder via våra auktioner. Vi på Kvdbil kan sköta allt när du säljer din Toyota. Vi utför ett fordonstest och visar bilen för potentiella köpare och ser dessutom tilll att din Toyota blir tvättad och städad så den ser ut som ny när vi visar den för potentiella köpare. Vi fixar även ägarbyte, levererar bilen till den nya ägaren samt ser till att pengarna kommer in på ditt konto.

Toyota som grundades av Kiichiro Toyoda 1937 är en japansk biltillverkare som från början tillverkade vävstolar men så småningom gick över till att producera bilar. Toyota har producerat en hel rad olika modeller genom åren men en modell som sticker ut extra mycket är Toyota Corolla då den länge varit världens mest sålda bil med över 40 miljoner exemplar sålda sedan första lanseringen 1966.

Toyota är även ledande inom hybridelektriska fordon och har satsat stora resurser på framtagningen av bland annat modellen Toyota Prius som lanserades 1997, som blev den första massproducerade hybridmodellen på bilmarknaden. En annan populär modell är Toyota Auris som är i Golfklassen och först kom ut på marknaden 2006. Företagets premiumbilar går under namnet Lexus som först introducerades 1989 med modellen Lexus LS. Många av Toyotas modeller anses ha ett högt andrahandsvärde vilket gör märket populärt på begagnatmarknaden. En annan sak som gör att Toyota är ett populärt märke är att det finns statistik att ca 80 procent av deras bilar som såldes för ca. 20 år sedan, fortfarande är i bruk. Ägare världen över kan därmed med rätta säga "My Toyota is fantastic!"

Bilmärken på Kvdbil

ContactIcon
Kontakt