Sälja din Skoda Kodiaq?
Ange registreringsnummer

Alla begagnade Skoda Kodiaq till salu - pågående auktioner

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Skoda Kodiaq. På våra auktioner förra året sålde vi över 26 000 bilar varav drygt 500 st. var av modellen Skoda Kodiaq. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Skoda Kodiaq, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Skoda Kodiaq från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Skoda Kodiaq gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Skoda Kodiaq då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje vecka

Skoda Kodiaq är en större SUV med plats för sju passagerare som är byggd på samma plattform som populära Volkswagen Tiguan vilken den körmässigt också starkt påminner om. Den största skillnaden är den extra sätesraden längst bak som gör att även den större familjen får plats. Åtminstone under kortare sträckor då extra sätesrader, annat än i minibussar med skjutdörr, har begränsat med benutrymme. Stolarna i Skoda Kodiaq (och innermåtten överhuvudtaget) är uppskattad av många och det finns knappast någon brist på bagageutrymme med hela 720 liter. Med ryggstöden nedfällda kan man lasta in över 2000 liter. När Skoda lanserades i Sverige i mitten av 1990-talet låg märkets marknadsfokus helt och hållet på småbilar i det lägre prissegmentet som Felicia och senare Fabia.

Skoda Kodiaq är långt ifrån basal, den kan till exempel beställas med adaptiv chassireglering, skinnklädsel i skålade sportstolar och 19-tumsfälgar i versionen kallad ”Sportline”. Utrustningspaketen är flera till antalet och vanligt är Business- (mer komfort) och Offroadpaketen (aluminiumplåt under motor och växellåda för att förhindra skador vid dåligt väglag). Skoda väljer också att överraska med säregna utrustningsdetaljer i Kodiaq så som sovpaketet; nackstöden i baksätet har utfällbara öronlappar som på en flygplansstol i ett långdistansplan och dessutom med varsin tillhörande filt. Vidare har modellen också mugghållare, picknickbord samt en hållare för läsplatta eller telefon i Kodiaq med tilläggsnamnet Scout. Den mest populära drivlinan i Skoda Kodiaq är turbodieselmotor på 190 hästkrafter och med ett maxvridmoment om goda 400 newtonmeter vilket ger en stressfri körning i vardagssituationer när acceleration behövs. Växellådan är VW-koncernens sjuväxlade DSG-låda som används i en rad andra modeller. Bränsleförbrukningen för ovannämnds motoralternativ med DSG-lådan uppges till 0,57 liter per mil vid blandad körning och med ett Co2-utsläpp om 151 gram per kilometer, en godkänd siffra för bilens storlek och drivlina.

Visa mer
0 / 664

Du ser nu 2 av 2 träffar

Bilmärken på Kvdbil

Kontakt