KIA

Köpa begagnad Kia? – Köp eller privatleasa hos oss

Sälja din Kia?
Ange registreringsnummer
KIA
Sälja din Kia?
Ange registreringsnummer

Köpa begagnad Kia? – Köp eller privatleasa hos oss

Kia har seglat upp som ett av Sveriges snabbast växande bilmärken. Att köpa Kia innebär för många den populära mellanklassmodellen C'eed men det finns också flertalet andra intressanta och kostnadseffektiva bilar från Kia, även elbilar. Hos Kvdbil kan du köpa begagnad Kia och vi har alltid ett flertal modeller till försäljning. Om du skall sälja din KIA på privatmarknaden kan det vara mycket jobb från din sida, något som Kvdbil skulle kunna göra åt dig. Vi sköter hela försäljningen åt dig inklusive all marknadsföring, in- och utvändig tvätt, ägarbyte, och leverans till bilens nya ägare. Vi visar upp din KIA, genomför ett fordonstest så att kunden ser exakt vad det är hen budar på. Sedan sätter vi in pengarna från försäljningen på ditt konto!

Privatleasa en begagnad KIA


Vi erbjuder privatleasing av noga utvalda begagnade KIA genom det vi kallar Releasing. När du privatleasar hos Kvdbil betalar du bilen månadsvis, slipper kontantinsats och kan känna dig trygg i att bilgaranti ingår under hela leasingperioden. Du väljer körsträcka och längd på leasingperioden efter dina behov - antingen 12, 24 eller 36 månader. Det innebär att du kan anpassa ditt bilinnehav efter eget behov och livssituation och slipper binda upp dig längre än nödvändigt.

De bilar vi väljer ut för privatleasing är i regel välutrustade, tidigare tjänstebilar som är drygt 1-3 år gamla. För dig betyder det att du får chansen att bruka en nyare bil, där du tar del utav många av de fördelar som kommer med en ny bil, men slipper oroa dig för en eventuell värdeminskning.

Visa mer
0 / 829

Du ser nu 19 av 19 träffar

"Att komma från Öst" som namnet betyder på koreanska eller KIA som vi känner till bilmärket här i västvärlden är en av de äldsta biltillverkare i Sydkorea då den grundades redan 1944. Sedan 2005 har biltillverkaren bytt fokus från den asiatiska marknaden till att koncentrera sig på Europa som marknad. Numera står design på agendan med hjälp av chefsdesigner Peter Schreijer som anlitades 2006. Detta har lett till att KIA kan stolt skryta med att icke mindre än 15 olika modeller som har vunnit utmärkelsen Reddot designpriset genom åren. På den svenska marknaden finns KIA i en bred variation av olika utföranden med allt ifrån den bränslesnåla stadsbilen KIA Picanto till större modeller som KIA Sorento med sin rymlighet och säkerhet som signum då den har fått 5 stjärnor från EURO NCAP. Några andra av företagets mer populära modeller är bland annat KIA CEE'D som är en bra familjebil i mellanklassen och KIA Sportage som är företagets mest sålda SUV modell. Kan nämnas att båda CEE'D och Sportage har vunnit var sitt Reddot designpris. Särskilt attraktivt när det gäller KIA är deras 7-årige nybilsgaranti för såväl privatbilar som tjänste- och förmånsbilar. Detta gör KIA till ett omtyckt och prisvärt märke med hög kvalitet.

Bilmärken på Kvdbil

Kontakt