Ford

Sälja din Ford?

Begagnade Ford till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Ford är en av världens äldsta biltillverkare som fortfarande lever kvar och märket har nästan producerat fler modeller än vad som är möjligt att lista.

Många fordmodeller att välja bland

Begagnade Fordmodeller finns det gott om till salu hos Kvdbil, både amerikansktillverkade och tysktillverkade modeller. Att köpa begagnad Ford på den nordiska marknaden innebär ofta ett köp av någon av de populära familjebilar som är producerade i Europa.

Alla känner till namnet Henry Ford, pionjären som lade grunden till vad som idag är serietillverkade bilar. Ända sedan 1903 har Företaget producerat bilar på löpande band och blivit en av de största biltillverkarna i världen. Ford har producerat olika modeller genom åren och en av de mer kända är Ford Mustang. Med sina vackra drag och brutal kraft är Mustangen mångas drömbil. För de mest eftertraktade modellerna står tillverkaren Shelby bakom för en riktig prestanda bil. Även den klassiska pickupen har länge förknippats med Ford. Pickupen har alltid varit en självklar del i den amerikanska kulturen med bland annat den klassiska F-100 som kom ut på 50-talet.

I Sverige ser man idag många klassiska Ford bilar bland både samlare och raggare vilket har gjort att Ford är ett välkänt begrepp hos det svenska folket. En annan modell som har fått mycket uppmärksamhet och har setts i olika filmer och tv-serier är den kultförklarade Gran Torino. Ford har en bred kategori utav olika bilar med allt från små stadsbilar som Ford Ka till Ford Mondeo som är en av Ford:s största sedanmodeller och finns även som kombi. Andra modeller i mellan-segmentet som är populära storsäljare i Sverige är Ford Focus samt Crossovern Ford Kuga.

Bilmärken på Kvdbil

ContactIcon
Kontakt