Skoda
Sälja din Skoda?
Ange registreringsnummer

Begagnade Skoda till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Går du i tankarna att sälja eller köpa en Skoda men vill slippa allt jobb själv, ska du välja att göra bilaffären genom oss på Kvdbil. Skoda förekommer ofta på våra auktioner och förra året sålde vi närmare tusen Skoda-bilar hos oss. Hos oss är det enkelt att hitta rätt bil just för dig, Detta eftersom vi har ett brett och stor utbud av bilar varje vecka. Kvdbil hjälper dig att sälja din Skoda och ombesörjer hela försäljningen. Vi utför ett pålitligt och noggrant fordonstest, tvättar och städar bilen och sköter sedan också marknadsföring, försäljning, visning för alla potentiella budgivare, leverans till bilens nya ägare och utbetalning av köpeskillingen till dig.

Med en lång och stolt historia bakom sig är den tjeckiska biltillverkaren Skoda, ett av de äldsta företagen som producerar bilar, då första Skoda-bilen tillverkades redan 1905. Efter andra världskriget var Skoda länge ett statligt bolag. Runt år 1991 började företaget gradvis privatiseras för att vid millennieskiftet bli ett helägt dotterbolag till Volkswagen Group. Tanken var från början att Skoda skulle vara en av Volkswagen Groups instegsbil men med tiden höjdes kvalitetsnivån då de flesta av deras modeller kunde mäta sig med motsvarigheterna bland VW-modellerna och dessutom erbjöd mer utrymme.

Numera är Skoda en välkänd aktör på bilmarknaden och märket håller fortfarande en relativt bra prisbild. Många Skoda-modeller tillverkas med delar från Volkswagen vilket gör att många likheter finns.

Några populära modeller är Skoda Octavia, en mycket rymlig familjebil som är praktisk och relativt billig att köra samt Skoda Yeti som är en mindre SUV-modell med låga utsläppsvärden. Dessutom finns Skoda Superb, som är en mer sportig och exklusiv modell med mer detaljer och utrymme.

Företaget Skoda har en långsiktig tillväxtstrategi och sedan 2010 finns målsättningen att fördubbla sin försäljning till 2018. Lyckas man med detta finns det med all säkerhet många fler Skoda-bilar på vägarna inom den närmaste framtiden.

Bilmärken på Kvdbil

Kontakt