Ett bilköp med allt-i-ett

Mer än bara extrautrustning

Därför ska du välja Kvdbil

Vi på Kvdbil tycker att en bilaffär ska kännas bra – och vara bra – oavsett om du ska köpa bil eller sälja bil. För oss är det nämligen självklart att både säljaren och köparen gör en trygg och smidig bilaffär.
Bilar är det bästa vi vet. Vi har genom åren sålt mer än 200 000 bilar och alla dessa har genomgått vårt oberoende fordonstest, där vi testar bilen på över 170 punkter. Resultatet från testet redovisar vi öppet och sedan lägger vi bilen till försäljning genom antingen budgivning eller till ett fast pris.

Det här är vårt recept på en lyckad och bra bilaffär.

Om du behöver hjälp på vägen, tveka inte att höra av dig till oss. Vi är ett stort team som finns här för dig.

Såhär gör vi din bilaffär tryggare:
Enkel mail-ikon (mejl)
Skicka meddelandekundcenter@kvdbil.se
MRF logotype svartKvdbil är MRF-ansluten
UC LogoKvdbil har högsta kreditvärdighet
Laddar...

 • ”Köpet kändes enkelt med ett fast pris, passade mig perfekt. Sen fick jag bilen levererad hem, var supersmidigt!”

  Linda från Kungälv

 • "Att sälja bilen kan vara ett stressmoment. Nu slapp jag det.”

  Max från Göteborg

 • ”Kändes smidigt! Jag skulle inte tveka på att sälja en bil genom Kvdbil igen.”

  Sara från Göteborg

 • ”Det fanns många bilar att välja mellan och sen när jag hämtade ut bilen i Svedala var personalen där jättetrevlig.”

  Anders från Stockholm

 • ”Bilen får en rättvis och bra bedömning som gör att man kan känna sig trygg.”

  Mats från Stockholm

 • ”För mig var det viktigt att det skulle kännas tryggt att köpa bil. Och jag tyckte att KVD-testet av bilen kändes pålitligt.”

  Démie från Stockholm

Ett enkelt och fördelaktigt billån
Vi säljer 26 000 bilar om året och har därför ett bra utgångsläge att förhandla fram ett fördelaktigt billån åt dig, som vi sedan skräddarsyr efter just dina behov. Dessutom kan du inkludera en bilgaranti från 39 kr/månad!
Vi hjälper dig med företagets bilar
Är ditt företag bättre på annat än att sälja bil? Är svaret ja på den frågan kan vi glatt meddela att du kan andas ut. Vare sig ditt företag har 1, 40 eller ännu fler företagsbilar så har vi en lösning som passar dig.

Bilauktioner - köpa bil gör du på kvdbil.se

Kvdbil.se är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar på nätet. Vi säljer varje år mer än 26 000 bilar, i hundratals modeller och från fler än 60 fabrikat, via bilauktion. Hos oss kan du köpa bil på nätet till det ändamål du önskar! Du kan också sälja bil genom kvdbil.se

Att köpa bil genom bilauktion hos oss på Kvdbil är enkelt och tryggt! Samtliga bilar på kvdbil.se säljs genom bilauktion på nätet och du ser tydligt hur många som deltar i budgivningen och vad deras bud ligger på. Bilauktion är en trygghet för dig som köpare, du vet nämligen att du hos oss aldrig betalar mer än 500 kronor mer än vad någon annan är beredd att köpa bil för på nätet. Alla våra bilar på bilauktion har ett utsatt datum och tid för auktionsavslut. Tidpunkten för detta finner du i bilens annons.

Alla bilar som du finner på bilauktion på kvdbil.se har genomgått vårt utförliga KVD-test. Testet innebär att professionella fordonstekniker undersöker och provkör bilen innan den hamnar på bilauktion. Resultatet av testet publiceras sedan i bilens annons. Vi varken förskönar eller undanhåller information om bilens skick. Istället dokumenteras eventuella skador med text och bild, vilket betyder att du som ska köpa bil inte behöver ta höjd för oförutsedda utgifter, utan vet precis vilken bil du köper.

Vår affärsidé bygger på att bilen är så pass väl och objektivt beskriven att du inte behöver se bilen på plats för att skapa dig en uppfattning när du ska köpa bil på nätet. Vill du ändå se bilen innan du vill lägga ett bud på någon av våra bilauktioner på nätet går det bra att kontakta vårt kundcenter och boka en tid för detta.

Att köpa bil på bilauktion genom oss ska vara tryggt, därför gäller Konsumentköplagen och du har reklamationsrätt på bilen om dolda fel visar sig efter köpet. När du ska köpa bil kan vi givetvis också hjälpa dig med bland annat ett fördelaktigt billån, försäkring och garanti till bilen. Kontakta vårt kundcenter så berättar vi om vad vi kan erbjuda just dig när du ska köpa bil. Önskar du betala bilen på plats vid överlämning av nycklarna, går det naturligtvis också bra.

Visa mer

Sälj företagsbil genom kvdbil.se

Du vet väl att vi även hjälper dig som företag? När du väljer oss på Kvdbil tar hand om hela affären när det är dags för er att sälja företagsbil. Vi hämtar upp bilen, tvättar, fotograferar, testar och lägger upp bilen för auktion på kvdbil.se där bilen exponeras för både privat- och företagskunder. Vi sköter all kontakt med potentiella köpare, hanterar ägarbyte och betalar ut pengarna till dig efter avslutad affär. Skulle det mot förmodan ske en reklamation tar vi hand om det också. När vi tar hand om hela jobbet kan du fortsätta med din arbetsdag, precis som vanligt!

Läs mer om våra företagslösningar här.

Visa mer

Bli först med det senaste från Kvdbil

Skriv in din e-post

Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

 • Ja tack, jag vill ha nyhetsbrev!
Kontakt