Billån - som du vill ha det

Vill du ha hjälp från oss?
Namn
E-post
Telefonnummer
Personnummer
Jag samtycker till att Kvdbil AB behandlar mina personuppgifter samt kontaktar mig angående mitt lånelöfte.
Gör en intresseanmälan här!När du skickar in dina uppgifter samtycker du till att Kvdbil AB behandlar dina personuppgifter till en ansökan av lånelöfte. Ingen kreditupplysning görs när du skickar in din intresseanmälan.

*Billånet är beräknat på 72 månader, 20 % kontantinsats och 4,95 % i ränta.

 • Med ett billån genom Kvdbil får du:

  • möjlighet att köpa en bil redan idag
  • en skräddarsydd finansieringslösning
  • en bilgaranti som kan ingå från 40 kr/månad

  Färdigförhandlat och klart

  Vi säljer 26 000 bilar om året, vilket ger oss ett bra utgångsläge för att förhandla fram ett fördelaktigt billån åt dig. Vi har dessutom möjlighet att hjälpa 95 procent av de som ansöker att teckna ett billån. Och skulle vi mot förmodan inte kunna lösa ett lån åt dig, har du rätt att hoppa av köpet. En skönare bilaffär, helt enkelt.

  Ett enkelt och skräddarsytt billån

  Vi på Kvdbil vill göra det enkelt för dig att köpa bil. Vi erbjuder därför en finansieringslösning anpassad för dig - efter just dina behov. Du väljer själv hur mycket du vill betala i kontantinsats (minimum 20 procent) och hur mycket du betalar per månad.

  Kvdbil samarbetar med DNB Finans som är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring.

 • Teckna billån och inkludera en bilgaranti

  När du väljer vårt billån kan vi se till att en bilgaranti, från 40 kr/månad, inkluderas i månadskostnaden.

  Garantin täcker de flesta kostsamma reparationerna och ger förstärkt skydd för vitala delar som motor, motorelektronik och växellåda.

  Ingen självrisk på bilgarantin

  I garantin ingår kostnad för både självrisk och bärgning. Och om bilen ska lämnas in för reparation väljer du själv vilken verkstad som passar dig.

  Vid tecknande av vårt billån blir totalkostnaden för 12 månaders garanti endast 3 095 kr (ordinarie pris 3 495 kr) och 5 095 kr för 24 månaders garanti (ordinarie pris 5 995 kr).


  *Billånet och kostnaden för garantin är beräknat på 72 månader, 20 % kontantinsats och 4,95 % i ränta. För bilar som är äldre än 10 år eller har beteckningen reparationsobjekt krävs alltid en utökad prövning för att finansiering skall godkännas.

  Läs mer om vår bilgaranti här

  För mer information och tecknande av billån och bilgaranti, kontakta vårt kundcenter på 010-167 30 00 eller genom kundcenter@kvdbil.se.

Kontakt