Billån

Vill du ha hjälp från oss?
Namn
E-post
Telefonnummer
Personnummer
Jag samtycker till att Kvdbil AB behandlar mina personuppgifter samt kontaktar mig angående mitt lånelöfte.
Gör en intresseanmälan här!När du skickar in dina uppgifter samtycker du till att Kvdbil AB behandlar dina personuppgifter till en ansökan av lånelöfte.

*Billånet är beräknat på 72 mån, 20% kontant, 3,95% i ränta.

 • När du tecknar billån genom oss kan du lägga till en bilgaranti till ett förmånligt pris!

  Hos oss på Kvdbil vill vi att du ska kunna köpa bilen från soffan och känna dig trygg med ditt bilköp under hela ägandet. Väljer du vårt billån kan vi dessutom se till att du även får en bilgaranti inkluderad i månadskostnaden från 39 kr/månad*.

  Att köpa en bil behöver inte innebära bankbesök, försäljning av aktier, fonder eller att tömma sparkontot. Vi säljer mer än 26 000 bilar om året och har redan förhandlat fram ett förmånligt billån till dig som kund hos oss – ett lån som också kan innebära garanti på bilen i minst tolv månader.

  Vi vill hjälpa dig till en smidigare bilaffär!

  Vi på Kvdbil vill göra det enkelt för dig att köpa bil. Vi kan därför hjälpa till att skräddarsy en lösning åt dig och efter just dina behov, oavsett om det gäller finansiering, garanti, försäkring eller transport.

  När det gäller billån så samarbetar vi med Ecster (Handelsbanken finans) och DNB Finans. Vad det gäller garantier så har vi ett samarbete med Svensk bilgaranti. Bilförsäkringen har vi i samarbete med Moderna försäkringar.

 • Med ett billån genom Kvdbil ser vi till att du får en bra helhetslösning:

  • Du får en fast månadskostnad för din bil.
  • Du kan köpa en bil på kvdbil.se redan idag.
  • Bilgaranti kan ingå från 39 kr per månad.
  • Det krävs endast 20 procent av priset i kontantinsats.

  Garantin som kan inkluderas vid tecknande av billån gäller för bilar upp till och med 20 000 mil eller 10 års ålder. Garantin innebär förstärkt skydd för vitala delar som motor, motorelektronik och växellåda, kostnad för bärgning vid behov och du betalar ingen självrisk. Om du tvingas lämna in bilen för reparation väljer du själv vilken verkstad som passar dig.

  Vid tecknande av vårt billån blir totalkostnaden för 12 månaders garanti endast 3095 kr (ordinarie pris 3 495 kr) och 5 795 kr för 24 månaders garanti (ordinarie pris 5 995 kr).

  Läs mer om vår bilgaranti här

  För mer information och tecknande av billån och bilgaranti, kontakta vårt kundcenter på 010-167 30 00 alternativt kundcenter@kvdbil.se.