SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

opel-logo

Begagnade Opel Astra till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Opel Astra. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Opel Astra. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Opel Astra, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Opel Astra från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Opel Astra gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Opel Astra då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

2 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 2 av 2 träffar

En av Opels storsäljare i mellanklass segmentet är inget mindre än Opel Astra. 1991 lanserades första generationen vilket fanns som halvkombi, kombi och sedan, samt cabriolet. Modellen är en uppföljare till tidigare populära Opel Kadett som tillverkades under många år och även denna modell en storsäljare för Opel. 1998 var det dags för Opel att lansera andra generationen Astra vilket medförde att det fanns möjlighet att få modellen i kupéutförande. 2004 lanserades tredje generationen vilket även denna generation volymmässigt sålde bra i Europa. Fjärde generationen Astra lanserades 2009 och modellen fick bland annat ett förbättrat chassi, fler motoralternativ samt en förbättrad växellåda. Även säkerheten hade förbättrats på fjärde generationen och ett tecken på detta är att modellen fick fem stjärnor i Euro NCAP:s krocktest. Senaste generationen som lanserades 2015 har blivit utsedd till Årets Bil ifrån en rad olika länders omröstningar. I motorutförande finns modellen med både bensin- och dieselalternativ. Förutom grundutförande finns det en rad olika utrustningsnivåer med ESSENTIA, ENJOY, DYNAMIC samt BUSINESS. I utförande på senaste generationen finns modellen som en 5-dörrars kombi kupé samt nya Astra Sport Tourer som konkurrerar med bland annat VW Golf, Ford Focus och Skoda Octavia.

Köpa begagnad Opel Astra

Om du ska köpa en begagnad Opel Astra så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Opel Astra till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Opel Astra

Är du ute efter att sälja en begagnad Opel Astra? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Opel Astra. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Opel Astra här.

ContactIconKontakt