SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

opel-logo

Begagnade Opel Corsa till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Opel Corsa. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Opel Corsa. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Opel Corsa, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Opel Corsa från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Opel Corsa gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Opel Corsa då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

4 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 4 av 4 träffar

Opel har en lång tradition av att tillverka folkbilar för den prismedvetna och Opel Corsa är en av de mest sålda modellerna från märket. Det är en framhjulsdriven kompaktbil som första gången presenterades år 1982 och då som en konkurrent till bland andra Volkswagen Golf vilken också har snarlika yttermått och egenskaper. Motorerna vid denna tid fram till tidigt 1990-tal var nästan samtliga bensindrivna från 1 liter i cylindervolym upp till 1,5 liter. Sedan dess har ytterligare fem generationer av Opel Corsa tillkommit och de vanligaste till salu på den svenska begagnatmarknaden idag är nästan uteslutande från de två-tre senaste – Corsa D och Corsa E. Den fjärde generationen, kallad internt för ”D”, är en småbil som delar plattform med bland andra Alfa Romeo Mito. Under denna tidsepok blev dieselmotorer allt mer populära på den europeiska marknaden och flertalet exemplar är utrustade med en 1,3-litersmotor. Nära nog lika populära är de mindre bensinmotorerna och kanske i synnerhet 1,2-litersmotorn som ger en blandad förbrukning på cirka 0,5 liter per mil vilket var mycket lågt i mitten av 2000-talet, även för denna klass av småbilar. Steget till Opel Corsa i sin femte generation, tillverkad från 2014-2019, är stort och interiören är kraftigt förbättrad med större fokus på detaljkvalitet. Automatlådor började bli vanligare till denna generation och många exemplar är utrustade med en effektiv 6-växlad automatlåda (fortfarande var 5-växlade automatlådor vanliga i småbilar vid tiden kring 2014) som ger en låg förbrukning.

Köpa begagnad Opel Corsa

Om du ska köpa en begagnad Opel Corsa så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Opel Corsa till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Opel Corsa

Är du ute efter att sälja en begagnad Opel Corsa? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Opel Corsa. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Opel Corsa här.

ContactIconKontakt