SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

opel-logo

Begagnade Opel Insignia till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Opel Insignia. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Opel Insignia. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Opel Insignia, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Opel Insignia från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Opel Insignia gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Opel Insignia då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Det General Motorsägda märket Opel har under flera perioder i historien gjort försök att lansera större premiumsedaner, ibland baserad på andra GM-bilar som gått över till att få Opel-märket och en del modifieringar på den europeiska marknaden. Men motorpressen beskrev just Opel Insignia som en särskilt lyckad modell vid lanseringen 2008, bilen var inte bara stor och rymlig utan höll också en god detaljkvalitet som medgav ett högre pris.

Den första generationens Insignia tillverkades åren 2008-2017 och finns som antingen kombi eller sedan. Den är baserad på samma bottenplatta som mellanklassaren i USA Chevrolet Malibu och den dåtida Saab 9-5. Medan Malibu hade ett mukt ställt chassi fick Saab 9-5 ett betydligt hårdare. Opel Insignia ligger någonstans mitt emellan med övervikt mot det mer typiskt tyska, mer distinkta, chassisättningen och styregenskaperna. Värt att notera för spekulanten till Opel Insignia är uppdateringen som kom med 2013 årsmodell, den innefattar en omgjord interiör och ny front och bakparti (främst kofångare och lyktor). Modellen finns med både bensin- och dieselmotorer varav dieselmotorerna är vanligast, särskilt för de tidiga årsmodellerna. Kombimodellerna håller ett högre andrahandsvärde än sedanmodellerna vilket är vanligt för de allra flesta märken på den svenska marknaden.

Till 2017 kom en helt ny Opel Insignia som växte till yttermåtten. Bilen är baserad på en storsäljare i Kina – Buick Regal, men med hårdare chassi och mer direkt styrning (anpassad för den europeiska marknaden). Den finns, likt sin föregångare, både som sedan och kombimodell varav kombin på sedvanligt vis är vanligast på den svenska marknaden. Dieselmotorerna i denna generation benämns ”CDTI” medan bensinmodellerna heter ”SIDI” med cylindervolym (motorstorlek) angiven i kombination med dessa.

Köpa begagnad Opel Insignia

Om du ska köpa en begagnad Opel Insignia så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Opel Insignia till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Opel Insignia

Är du ute efter att sälja en begagnad Opel Insignia? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Opel Insignia. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Opel Insignia här.

ContactIconKontakt