Tesla

Sälja din Tesla?

Begagnade Tesla till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja eller köpa begagnade Tesla. På våra auktioner förra året sålde vi 26 000 bilar varav ett 30-tal av dessa var av bilmärket Tesla. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Tesla, det kan vi på Kvdbil. Ska du sälja din Tesla själv kommer det att innebära en hel del betungande uppgifter som Kvdbil skulle kunna avlasta dig ifrån. Vi gör ett noggrant fordonstest, tvättar och städar bilen inför försäljningen, visar upp den för eventuella köpare, sköter annonsering, marknadsföring och ägarbyte. Dessutom levererar vi bilen till den nya ägaren samt ser till att en säker betalning genomförs.

Tesla anses av många vara framtidens bil. Bilmärket Tesla grundades 2003 med målsättningen att bevisa att eldrivna bilar var bättre än bensindrivna. Tesla fick först en större kännedom med sin modell Roadster, den första serie-tillverkade elektriska sportbilen som lanserades på marknaden 2008. Med en acceleration från 0 till 100 km/h på 3,9 sekunder och en uppnådd räckvidd på 394 km per laddning erbjuder en Tesla Roadster det ultimata inom hållbara transportmedel.

År 2012 lanserades Tesla Modell S - världens första eldrivna Premium Sedan. Modell S är perfekt för den som vill ha en premium-sedan som blandar hög komfort med en sportbils accelerationsförmåga. Modell S blev utnämnd till årets bil 2013 av Motor Trend och har ett femstjärnigt säkerhetsbetyg av NHTSA.

En annan modell från Tesla är den helelektriska crossovern Model X som sattes i fullskalig produktion 2016. Något som kännetecknar modellen är att det går att öppna framdörrana vertikalt då den har så kallade ”måsvingedörrar”. Model X har även fyrhjulsdrift som standard samt sittplatser för upp till sju personer. Modellen är också en av det snabbaste crossover-modellerna på bilmarknaden då den har en acceleration från 0 till 100 km/h på 3,9 sekunder.

Ytterligare en modell från samma tillverkare är sedanen Tesla Model 3 som var först tillgänglig i USA 2017 och har ett pris på ca 35 000 dollar. Första leveranserna till Sverige beräknas inledas någon gång under 2019. Storleksmässigt är modellen något mindre än Tesla Model S och påminner mer till sin storlek till BMW 3-serien och Audi A4.

Fördelen med en Tesla är att du kan ladda den hemma och behöver aldrig ta dig till bensinstationen. Tesla, Inc. är inte bara en biltillverkare utan har fokus på innovationer inom hållbar energi. Bland annat producerar företaget solpaneler och externa batterier för hem och industrier vilket gör att Tesla ligger i framkant när det kommer till laddbara elbilar och försöker ständigt få ner kostnaderna för uppladdningsbara elbilar. Genom detta sätter företaget grunden för hur eldrivna bilar ska tillverkas i framtiden. Med sina banbrytande innovationer inom energisektorn är Tesla, Inc. en ledande pionjär i att arbeta för en mer hållbar miljö för kommande generationer.

Bilmärken på Kvdbil

ContactIcon
Kontakt