100-tals nya, begagnade bilar varje vecka

Nissan

Begagnade Nissan till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Sälja din Nissan?
Ange registreringsnummer
Nissan
Sälja din Nissan?
Ange registreringsnummer

Begagnade Nissan till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja Nissan På våra auktioner förra året sålde vi 26 000 bilar varav 600 stycken av dessa var av märket Nissan. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Nissan, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Nissan från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Så låt oss göra jobbet för dig. Vill du istället köpa en Nissan gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Nissan då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje vecka.

Privatleasa en begagnad Nissan

Vi erbjuder privatleasing av noga utvalda begagnade Nissan genom det vi kallar Releasing. När du privatleasar hos Kvdbil betalar du bilen månadsvis, slipper kontantinsats och kan känna dig trygg i att bilgaranti ingår under hela leasingperioden. Du väljer körsträcka och längd på leasingperioden efter dina behov - antingen 12, 24 eller 36 månader. Det innebär att du kan anpassa ditt bilinnehav efter eget behov och livssituation och slipper binda upp dig längre än nödvändigt.

De bilar vi väljer ut för privatleasing är i regel välutrustade, tidigare tjänstebilar som är drygt 1-3 år gamla. För dig betyder det att du får chansen att bruka en nyare bil, där du tar del utav många av de fördelar som kommer med en ny bil, men slipper oroa dig för en eventuell värdeminskning.

Köpa begagnad Nissan

Om du ska köpa en begagnad Nissan så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Nissan till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Nissan

Är du ute efter att sälja en begagnad Nissan? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Nissan. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Nissan här

Visa mer
Visar: 0 / 774

Du ser nu 13 av 13 träffar

Japanska företaget Nissan har producerat bilar ända sedan 1933 och har i dag ett brett samarbete med franska biltillverkaren Renault som äger en stor del utav företaget. Nissan Motor Company har under en väldigt lång tid även sålt sina mindre bilmodeller under namnet Datsun.

Företaget har numera en bred line up av olika modeller och några bilar som säljer bra på den svenska marknaden är bland andra populära crossovern Nissan Qashqai som har hunnit bli den mest sålda crossovern i Europa. Även Nissan X-Trail en SUV som är alltid redo för äventyr samt populära Nissan LEAF som är en renodlad miljöbil då den saknar förbränningsmotorer och transmissioner är några varianter. Med Leaf spara du inte bara på bensin men även på miljön.

En annan modell som har hängt med under åren är Nissan Micra som är i småbilssegmentet och började säljas redan 1983. Även den sportigare varianten GT-R är en riktigt fin modell med prestanda som bygger på tidigare veteranen Nissan Skylines som först kom till 1957 och är en modell som företaget är väldigt stolt över då den har producerats i över 50 år i många olika generationer och är även känd från olika racing sammanhang.

Bilmärken på Kvdbil

Kontakt