Nissan

Sälja din Nissan?

Begagnade Nissan till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja Nissan På våra auktioner förra året sålde vi 26 000 bilar varav 600 stycken av dessa var av märket Nissan. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Nissan, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Nissan från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Så låt oss göra jobbet för dig. Vill du istället köpa en Nissan gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Nissan då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje vecka.

Japanska företaget Nissan har producerat bilar ända sedan 1933 och har i dag ett brett samarbete med franska biltillverkaren Renault som äger en stor del utav företaget. Nissan Motor Company har under en väldigt lång tid även sålt sina mindre bilmodeller under namnet Datsun.

Företaget har numera en bred line up av olika modeller och några bilar som säljer bra på den svenska marknaden är bland andra populära crossovern Nissan Qashqai som har hunnit bli den mest sålda crossovern i Europa. Även Nissan X-Trail en SUV som är alltid redo för äventyr samt populära Nissan LEAF som är en renodlad miljöbil då den saknar förbränningsmotorer och transmissioner är några varianter. Med Leaf spara du inte bara på bensin men även på miljön.

En annan modell som har hängt med under åren är Nissan Micra som är i småbilssegmentet och började säljas redan 1983. Även den sportigare varianten GT-R är en riktigt fin modell med prestanda som bygger på tidigare veteranen Nissan Skylines som först kom till 1957 och är en modell som företaget är väldigt stolt över då den har producerats i över 50 år i många olika generationer och är även känd från olika racing sammanhang.

Bilmärken på Kvdbil

ContactIcon
Kontakt