SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

suzuki-logo

Begagnade Suzuki Swift till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Suzuki Swift. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Suzuki Swift. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Suzuki Swift, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Suzuki Swift från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Suzuki Swift gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Suzuki Swift då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Suzuki Swifts modellnamn är relativt nytt i Europa och den första generationen sjösattes år 2000 och är en så kallad ”supermini”, bland de minsta bilarna man kan köpa. Den är närmast att jämföra med dåtida Nissan Micra även om Swift stod något lägre i pris på både nybilsmarknaden och begagnatmarknaden. Denna första generation mätte ungefär 3,4 meter i längd och hade fem dörrar med ett litet bagageutrymme. Mottagandet av den nya bilmodellen var måttligt på de nordiska marknaden då bränslepriserna fortfarande var relativt låga, kring åtta kronor per liter 95-oktanig bensin. I Japan, på hemmamarknaden, gick det desto bättre redan vid lanseringen. Ett decennie senare var tiden den rätta för Suzuki Swift och då hade den andra generationen av bilen redan lanserats 2004, inner- och yttermåtten var mindre och bilen blev av med de bakre dörrarna. Vid denna tidpunkt var Swift med 1,2-litersmotor (bensindriven) en av världens bränsleeffektivaste personbilar. Den var kraftigt omarbetad sedan första generation och såväl bilens köregenskaper och interiör höll bättre mått. Försäljningen steg och överträffade målen och när den tredje generationen introducerades år 2010 var Suzuki Swift ett väletablerat namn. Detaljkvalitén förbättrades ytterligare och bilen hade samma bränsleekonomiska instegsmotorn som den tidigare generationen. Dock steg inköpspriset något för basversionen och en 2018 årsmodell i basversion kostar cirka 130 000 kronor. Suzuki Swift har dock tiden, med stigande bränslepriser, på sin sida och andrahandsvärdet är därför gott och bilmodellen har en trogen skara förare.

Köpa begagnad Suzuki Swift

Om du ska köpa en begagnad Suzuki Swift så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Suzuki Swift till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Suzuki Swift

Är du ute efter att sälja en begagnad Suzuki Swift? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Suzuki Swift. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Suzuki Swift här.

ContactIconKontakt