SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

suzuki-logo

Begagnade Suzuki SX4 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Suzuki SX4. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Suzuki SX4. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Suzuki SX4, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Suzuki SX4 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Suzuki SX4 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Suzuki SX4 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Suzuki är ett japanskt bilmärke som är mindre vanligt i Sverige än de flesta andra japanska fabrikat men likväl uppskattat för bland annat sin fyrhjulsdrift och nybilspriser. Mest kända är
Suzuki för sin småbil Swift, en verklig långkörare i modellprogrammet, som lanserades redan under tidigt 1980-tal då västvärlden började kräva mindre och mer bränsleeffektiva bilar i spåren efter oljekrisen. Suzuki SX4 är däremot en mindre SUV-modell som första gången presenterades till årsmodell 2006 och kännetecknas designmässigt av sitt karaktäristiskt höga bakparti och lägre nos. En intressant anekdot är att bilen var ritad av ingen mindre än italienska Giorgetto Giugiaro, formgivaren bakom flertalet klassiska och modernare sportbilar så som Maserati 3200 GT. Modellen finns både med framhjulsdrift och fyrhjulsdrift varav den sistnämnda betingar ett högre begagnatpris.

Vanligaste motorerna i Sverige för denna första generation är dieseldrivna 2-litersmotorn
samt den bensindrivna 1,6-litersmotorn. Modellen började säljas under tiden då dieselbilar fortfarande dominerade marknaden men till den andra generationen, från år 2013 och framåt, är nästan samtliga bilar som rullar på de svenska vägarna utrustade med den bensindrivna 1,6-litersmotorn. De allra flesta Suzuki SX4, oavsett generation, är också utrustade med den manuella växellådan. Begagnatpriserna varierar en del beroende på utrustningsnivå.

Köpa begagnad Suzuki SX4

Om du ska köpa en begagnad Suzuki SX4 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Suzuki SX4 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Suzuki SX4

Är du ute efter att sälja en begagnad Suzuki SX4? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Suzuki SX4. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Suzuki SX4 här.

ContactIconKontakt