SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

hyundai-logo

Begagnade Hyundai I40 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Hyundai I40. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Hyundai I40. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Hyundai I40, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Hyundai I40 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Hyundai I40 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Hyundai I40 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

1 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 1 av 1 träffar

Det är enkelt att hålla koll på Hyundais modellprogram, samtliga modeller börjar på bokstaven ”i” och med tillhörande sifferkombination som indikerar storlek på bilen. Minsta modellen heter idag i10 och är en liten småbil kalibrerad för stadstrafik medan i40 är den största bilen Hyundai erbjuder (år 2019). I40 är ersatte år 2012 den tidigare Hyundai Sonata och klassas som en stor sedan på de flesta marknaderna. Den är särskilt populär på den östasiatiska marknaden och i Ryssland vart en del av tillverkningen också sker. På den svenka marknaden säljs den antingen som sedan (fyra dörrar utan kombi) alterantivt som herrgårdsvagn varav den sistnämnda är populärast i Sverige. Storleksmässigt kvalar den in i samma klass som en Volvo V70 från samma tid. Den säljs nästan uteslutande, med några få undantag, som dieselbil och då i form av en 1,7-litersmotor kallad ”CRDI”. Designen har blivit mycket omtyckt hos motorpressen och även belönats med priser i Europa; trots sin slanka och välvda formgivning så är inner- och yttermått generösa och praktiska. Prisbilden på begagnade bilar varierar ganska kraftigt och det beror på utrustningsnivå (och förstås andra faktorer som miltal och årsmodell) men dock bör nämnas att Hyundai i40 är en välutrustad bil redan i standardutrustning med bland annat fullgod stereoanläggning och rattvärme. Delvis på grund av en god komfort och mycket för pengarna belönades den med titeln ”Årets tjänstebil” vid introduktionen. Den har även fått fem stjärnor av krocksäkerhetstestet Euro NCAP.

Köpa begagnad Hyundai I40

Om du ska köpa en begagnad Hyundai I40 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Hyundai I40 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Hyundai I40

Är du ute efter att sälja en begagnad Hyundai I40? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Hyundai I40. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Hyundai I40 här.

ContactIconKontakt