Subaru

Köpa begagnad Subaru? – Köp eller privatleasa hos oss

Sälja din Subaru?
Ange registreringsnummer
Subaru
Sälja din Subaru?
Ange registreringsnummer

Köpa begagnad Subaru? – Köp eller privatleasa hos oss

Vi på Kvdbil kan konsten sälja bilar på våra auktioner. Köparen och säljaren får ett bra pris och slipper allt krångel. En klar win win situation. Hela 280 stycken Subaru sålda förra året betyder många nöjda kunder. Du vill gärna sälja din Subaru men vet inte om du har tid och ork med hela försäljningsprocessen själv. Du kan undvika alla jobbiga moment genom att låta Kvdbil ta hand om det hela åt dig. Vi på Kvdbil erbjuder en rad tjänster såsom in- och utvändig tvätt, en ordentlig inspektion av bilens skick, all marknadsföring, ägarbyte och leverans av bilen till den nya ägaren. Kvdbil sköter hela försäljningen och du behöver inte vänta på att pengarna kommer snabbt och säkert till ditt konto.

Ända sedan 1958 har Subaru producerat en mängd olika bilar och även varit en av Japans största flygplanstillverkare (Nakajima Aircraft). Första bilen skulle bli Subaru 360. Under 1980-talet var det stor satsning inom rally. En av de kanske mest kända modeller är Subaru Impreza som först kom till 1992 och har länge varit känd inom rally sammanhang. Subaru Impreza har körts av många kända rallyförare som tex Collin McCrae som anses vara en av de bästa rallyförarna i världen genom tiderna. Vill man ha en riktigt sportig bil ska man välja en Subaru WRX STI med 280 – 300 hästkrafter under huven och dessutom välja till den kännetecknande stora vingen som många förknippar med den tidigare Imprezan. I grund och botten så använder sig Subaru av en symmetrisk fyrhjulsdrift och boxmotorer i de flesta modellerna. Detta ger Subaru en bättre väghållning då den sänker bilens tyngdpunkt och gör körupplevelsen till en riktig fröjd på vägarna. På senare år har man valt att producera olika kategorier av bilar men två som sticker ut försäljningsmässigt i Sverige är suvarna Subaru Forester med fyrhjulsdrift som standard samt Subaru Outback som länge varit en utav Subarus mer populära modeller och toppat olika listor bland att vara en modell som har flest nöjda ägare.


Privatleasa en begagnad Subaru


Vi erbjuder privatleasing av noga utvalda begagnade Subaru genom det vi kallar Releasing. När du privatleasar hos Kvdbil betalar du bilen månadsvis, slipper kontantinsats och kan känna dig trygg i att bilgaranti ingår under hela leasingperioden. Du väljer körsträcka och längd på leasingperioden efter dina behov - antingen 12, 24 eller 36 månader. Det innebär att du kan anpassa ditt bilinnehav efter eget behov och livssituation och slipper binda upp dig längre än nödvändigt.De bilar vi väljer ut för privatleasing är i regel välutrustade, tidigare tjänstebilar som är drygt 1-3 år gamla. För dig betyder det att du får chansen att bruka en nyare bil, där du tar del utav många av de fördelar som kommer med en ny bil, men slipper oroa dig för en eventuell värdeminskning.

Visa mer
0 / 528

Bilmärken på Kvdbil

Kontakt