SEAT

Sälja din SEAT?

Begagnade SEAT till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja SEAT. På våra auktioner förra året sålde vi över 26 000 bilar varav ett 70-tal av dessa var av märket SEAT. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din SEAT, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din SEAT från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Så låt oss göra jobbet för dig. Vill du istället köpa en SEAT gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av SEAT då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

SEAT är en spansk biltillverkare som grundades i början av 50-talet. Första modellen skulle bli SEAT 1400 som först lanserades 1953. En modell som hjälpte sätta företaget på kartan inom bilindustrin på 60-talet var storsäljaren SEAT 600 som tillverkades från 1957 fram till 1973.

Den spanska biltillverkaren har även varit mycket framstående inom olika motorsport- och rallysammanhang sedan början av 70-talet med en rad olika titlar. 1986 gick Volkswagen in och köpte en ledande andel av företaget pga. av en försämrad ekonomi. Numera delar SEAT samma plattform som många andra modeller från Volkswagen koncernen med bland annat VW och Audi. Några aktuella modeller som är populära från SEAT är bland annat modellen Ibiza. Även den något större modellen Leon som är designad av Walter de Silva konkurrerar i den populära Golfklassen.

Den spanska biltillverkaren har även tagit sig in på SUV marknaden sedan 2016 med deras första modell inom denna kategori vilket är modellen Ateca. Från att SEAT tagit sig in på SUV marknaden har även Arona kommit till vilket är en helt ny crossover modell. I MPV segmentet hittar man bland annat Alhambra som är också biltillverkarens största modell på marknaden.

Bilmärken på Kvdbil

ContactIcon
Kontakt