Peugeot

Köpa begagnad Peugeot? – Köp eller privatleasa hos oss

Sälja din Peugeot?
Ange registreringsnummer
Peugeot
Sälja din Peugeot?
Ange registreringsnummer

Köpa begagnad Peugeot? – Köp eller privatleasa hos oss

Letar du efter din nästa bil? Då blir det enklare med Kvdbil. En försäljning på 26 000 bilar på ett år varav drygt 800 stycken av dessa var av märket Peugeot. Det betyder att du har stora möjligheter att se till att du hittar just den Peugeot som du söker. Vi ser även till att du får din bil såld utan krångel. Den som köper en begagnad bil vill kunna lita på att det inte finns några dolda fel. Kvdbil sköter inte bara visning av din Peugeot utan kör en ordentlig fordonstest med pålitlig information utåt den potentiella köparen när du säljer bilen på våra auktioner. Kvdbil ordnar även all marknadsföring, sköter hela försäljningen, tvättar bilen på in- och utsidan, ansvarar för ägarbyte och leverans till kunden samt överför köpeskillingen snabbt och säkert till ditt konto.

En gammal anrik biltillverkare är franska märket Peugeot som kom till 1898. Innan lanseringen av första bilen producerade Peugeot en mängd olika produkter inklusive cyklar och skotrar. I dag är man en av Europas största biltillverkare och sedan 1974 ingår företaget i samma koncern som Citroën under namnet PSA Peugeot Citroën. Peugeot har alltid varit stora på marknaden för privata personbilar och transportbilar men det var under 1980-talet som Peugeot fick en enorm framgång med både Peugeot 205 och 405 som har gjort Peugeot till ett omtyckt märke på marknaden. Än idag är Peugeot 205 företagets bäst säljande modell genom tiderna och har lett till många andra serier som liknar 205 inom småbilssegmentet. En annan populär modell är den något större modellen Peugeot 308, uppföljaren till Peugeot 307 med ett något kortare och smalare chassi. Peugot har vunnit många priser under åren med bland annat 5 st. europeiska Årets Bil utmärkelser. Som många andra biltillverkare har Peugeot gjort sig känd inom motorsport och vunnit både Le Mans och världsmästerskapet inom rally ett flertal gånger. För att lättare kunna identifiera vilken generation modellen tillhör kan man se detta genom sista siffran och för att se storleksklassen skall man titta på sista siffran. Peugeot är även stora på marknaden för skåpbilar med bland annat modellerna Boxer och Partner.


Privatleasa en begagnad Peugeot


Vi erbjuder privatleasing av noga utvalda begagnade Peugeot genom det vi kallar Releasing. När du privatleasar hos Kvdbil betalar du bilen månadsvis, slipper kontantinsats och kan känna dig trygg i att bilgaranti ingår under hela leasingperioden. Du väljer körsträcka och längd på leasingperioden efter dina behov - antingen 12, 24 eller 36 månader. Det innebär att du kan anpassa ditt bilinnehav efter eget behov och livssituation och slipper binda upp dig längre än nödvändigt.De bilar vi väljer ut för privatleasing är i regel välutrustade, tidigare tjänstebilar som är drygt 1-3 år gamla. För dig betyder det att du får chansen att bruka en nyare bil, där du tar del utav många av de fördelar som kommer med en ny bil, men slipper oroa dig för en eventuell värdeminskning.

Visa mer
0 / 0

    Du ser nu 0 av 0 träffar

    Bilmärken på Kvdbil

    Kontakt