Porsche

Sälja din Porsche?

Begagnade Porsche till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Har du riktat in dig på att köpa en Porsche? På kvdbil.se kan du hitta många fina begagnade ex på denna populäre modell. Med lång erfarenhet bakom oss ser vi till att många Porsche säljs och köps varje år då vi sålde 26 000 bilar förra året och mer än 70 stycken av dessa var av märket Porsche. Du som vill sälja din Porsche vill vara säker på att köpeskillingen hamnar på ditt konto utan problem. Säljer du din bil på Kvdbil:s bilauktioner behöver du aldrig oroa dig över betalningen. Dessutom gör Kvdbil mycket annat för att göra försäljningen lättare för dig. Vi ordnar in- och utvändig tvätt, fixar visning av din bil, sköter all marknadsföring, fordonstest och ägarbyte. Kort sagt, Kvdbil tar hand om hela försäljningen.

Porsche som många förknippar med status och uppfattas som mångas drömbil har länge varit en stor aktör inom sportbilsbranschen. År 1931 grundade Ferdinand Porsche företaget som skulle bli en ledande aktör inom motorsport och en av Tysklands stoltheter. Ferdinand hade som dröm att ta fram den perfekta sportbilen vilket man nog får säga att han lyckades med. Under Porsches 65-åriga existens som biltillverkare har Ferdinands vision förverkligats med en hel del banbrytande bilar. Man har helt enkelt strävat efter att bygga en sportbil som klarar av olika vägförhållanden men är fortfarande en renodlad sportbil i grunden.

Porsche är kända för sina vackra former och sina fantastiska köregenskaper både på banan och på vägen. Genom åren har man producerat en rad olika karosser men en modell som skiljer sig från mängden är det omtalade Porsche 911 som började tillverkas redan under tidigt 60-talet och tillverkas än idag. En högpresterande version av samma modell är ingen mindre än Porsche 911 GT3 som är en mer sportig version avsedd för racing och som började att tillverkas för första gången år 1999.

En annan modell som såldes i ett mycket stort antal exemplar under 80–90 talet var Porsche 944 som var en efterföljare till modellen Porsche 924 som tillverkades under 70–80 talet. Ytterligare en modell som först började som en prototyp är hybriden Porsche 918 Spyder som i grunden bygger på samma 4.6 liters V8-motor som RS Spyder-modellen. Modellen visades för första gången 2010 på den internationella bilsalongen i Genéve och producerades mellan 2013–2015. På senare tid har man gett sig in på SUV-marknaden med Porsche Cayenne-modellen samt lite mer sportiga vardagsbilar som Porsche Boxter för att nå ut till en bredare marknad. Även modellen Porsche Panamera som först lanserades 2009 är en lyxig 4-dörrars Gran Turismo som inte riktar in sig lika mycket på prestanda utan mer på en exklusiv interiör och teknologi.

Porsche har även gett sig in på marknaden för elbilar och har tagit fram concept-modellen Porsche Mission E. Modellen visades för första gången för allmänheten i Frankurt 2015 och är företagets första eldrivna modell. Den planeras att börja tillverkas någon gång under 2019. ”There is no substitute" eller översatt på svenska ”Det finns inget som en Porsche”, vilket är Porsches slogan, säger allt om vad biltillverkaren strävar efter och vi kommer med all säkerhet att se fler banbrytande modeller i framtiden.

Bilmärken på Kvdbil

ContactIcon
Kontakt