SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

porsche-logo

Begagnade Porsche Taycan till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Porsche Taycan har sedan sin lansering varit en modell som fångat många bilentusiasters hjärtan. Denna eldrivna sportbil är mer än bara en transportmetod: det är en fusion av Porsches DNA och framtiden för hållbar körning. Om du funderar på att köpa en begagnad Porsche Taycan finns det en del aspekter att tänka på som kan hjälpa dig att avgöra om denna bil är rätt för dig.

1 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 1 av 1 träffar

En begagnad Taycan tar med sig känslan av ny bil tack vare tekniker som är byggda för att hålla över tid. Till skillnad från vad som är vanligt när vi pratar om Porsche, är Taycan fyrhjulsdriven. Med två synkroniserade elmotorer, en på varje hjulaxel, levererar Porsche Taycan Turbo S en effekt på upp till 560 kW (761 hk). Det finns dessutom en overboost med Launch Control som tar bilen från 0 till 100 km/h på imponerande 2,8 sekunder. För den som söker kraftfull acceleration, är detta siffror som bör resultera i en omotståndlig lockelse.

Höghastighetsprestanda och effektiv laddning med Taycan Turbo S
Trots att du köper den begagnad, kommer en Taycan Turbo S aldrig att kännas långsam. Standardprestandan på 460 kW (625 hk) kan gå upp till 560 kW (761 hk) vid overboost och bilen har ett maximalt vridmoment på 1050 Nm. Även om din framtida Porsche Taycan Turbo S skulle ha några år på nacken, så kommer den fortfarande att leverera topprestanda.

Laddningskapaciteten är en annan viktig faktor. Med en 800-volts arkitektur kan Taycan laddas upp till 270 kW, vilket innebär att bilen kan laddas för en räckvidd på 100 km på bara fem minuter under optimala förhållanden. Så även om du har bråttom, kan en kort paus göra din Taycan redo för vägen igen.

Design och interiör som håller över tid
Porsche Taycan kan beskrivas som både uttrycksfull och tidlös. Även en begagnad modell kommer att leverera en lyxig och modern känsla som tål att beskådas år efter år.

Taycans andrahandsvärde och totala ägarkostnad
Taycan är konstruerad med en hållbarhet och kvalitet som är kännetecknande för Porsche. Men det är värt att göra sin hemläxa och titta på den specifika modellens historik för att se hur tidigare ägare skött om bilen och vilka eventuella åtgärder som behövs.

Att köpa en begagnad Porsche Taycan innebär att du blir en del av en helt ny era inom bilindustrin, en era där elektrisk kraft möter körglädje och arvet från en ikonisk sportbil. Med en begagnad Taycan får du inte bara en bil, utan du får en bit av framtiden – och självklart en Porsche med själ och hjärta som är redo för morgondagens äventyr.

ContactIconKontakt