SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

porsche-logo

Begagnade Porsche Boxster till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Porsche Boxster. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Porsche Boxster. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Porsche Boxster, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Porsche Boxster från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Porsche Boxster gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Porsche Boxster då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Porsche är förknippat med kostsamma bilmodeller som rentav ofta konkurrerar med exotiska och ännu mer sällsynta sportbilar. Men märket var också tidigt ute med mer prisvärda modeller som kostade under hälften av de traditionella och kunde säljas i stora volymer, tänk 914, 924 och 944. De moderna efterföljarna är betydligt vassare prestandamässigt och delar mer teknik med 911-modellen än 1970- och 80-talens instegsmodeller. Den första generationens Boxster, modell 986, var en roadster (avtagbart tak/cabriolet) som levererades till första kund i slutet av år 1996 och hade ett pris om cirka hälften av en basutrustad 911. En intressant anekdot är att bilen presenterades som koncept första gången år 1993 och hade, vilket inte var helt vanligt för tiden, en design som faktiskt var mycket snarlik den verkliga produktionsmodellen. En annan anekdot är att fabriken i Tyskland inte kunde möta den stora efterfrågan och därför förlades delar av produktionen till Finland under fabrikören Valmet Automotive där även all produktion av kupémodellen senare förlades. Boxster 986 sålde bra redan från början och fick generellt bättre bemötande i motorpress än Porsches tidigare instegsmodeller. 986:an var vid tidpunkten den bäst säljande Porschen till dess att SUV:en Cayenne introducerades sex år senare. År 2005 lanserades den andra generationen med internbeteckning 987 och det var också premiäråret för Cayman, en kupémodell av Boxstern. Den tredje generationen dök upp år 2012 med beteckningen 981 och fjärde i ordningen år 2016 som Boxster/Cayman 718.

Köpa begagnad Porsche Boxster

Om du ska köpa en begagnad Porsche Boxster så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Porsche Boxster till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Porsche Boxster

Är du ute efter att sälja en begagnad Porsche Boxster? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Porsche Boxster. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Porsche Boxster här.

ContactIconKontakt