Sälja din Mazda2?
Ange registreringsnummer

Alla begagnade Mazda2 till salu - pågående auktioner

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Mazda2. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav ett flertal var av modellen Mazda2. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Mazda2, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Mazda2 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Mazda2 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Mazda2 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje vecka.

Mazda2 till ett fast pris

Din sökning gav tyvärr inget resultat. Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Mazda2 på auktion

Din sökning gav tyvärr inget resultat. Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Mazda 2 är märkets allra minsta småbil och jämförbar med Nissan Micra och Suzuki Swift. Till skillnad från dessa har inte Mazda 2 en jättelång historia utan presenterades första gången i början av 2000-talet med första årsmodell 2002 (även om modellen officiellt haft en föregångare i form av Mazda Demio som aldrig såldes i Sverige). Den första generationen såldes inte heller i Sverige utan det var inte förrän vid introduktionen av den andra, år 2007, som Sverige fick Mazda 2 på vägarna. Plattformen som bilen bygger på används av både Mazda och Ford varför modellen är närbesläktad med Fords Fiesta. Vanligt förekommande i denna generation är den minsta bensinmotorn på 1,3 liter kopplad till en manuell växellåda. Designen var omtyckt av motorjournalister och signerad japanen Ikuo Madea. Den tredje generationen Mazda 2 introducerades till årsmodell 2014 och fick ett mer konventionellt yttre än sin föregångare och samtidigt bekvämare med högre nivå på inredningen. Motorerna är uteslutande bensindrivna med 1,3- respektive 1,5-litersmotorer. De allra flesta har manuell växellåda och ett fåtal har utrustats med automatlåda.

Bilmärken på Kvdbil

Kontakt