SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

mazda-logo

Begagnade Mazda CX-5 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Mazda CX-5. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Mazda CX-5. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Mazda CX-5, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Mazda CX-5 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Mazda CX-5 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Mazda CX-5 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

1 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 1 av 1 träffar

2012 valde Mazda att lansera SUV:en CX-5 som skulle bli företagets första bil med nya formspråket ”KODO – Soul of Motion” med bland annat bättre aerodynamik och köregenskaper. Föregångaren hade varit Mazda CX-7 som tillverkades mellan åren 2006 – 2012 och lade grunden till dagens Mazda CX-5. Modellen är byggd på samma plattform som storsäljarna sedanen Mazda3 och Mazda6 som båda är två av Mazdas mest populära modeller. Mazda CX-5 gör sig lika bra i storstäder då den är relativt liten till storlek men är även bra ute i lite tuffare terräng då det är en SUV och man sitter lite högre upp med bättre översikt jämfört med en vanlig sedan. Modellen var även först ut med att använda sig utav SKYACTIV-teknologi vilket ger bilen en fördel med en förbättrad förbrukning av drivmedel. Nya versionen utav CX-5 finns i lite olika utföranden med bland anat Core, Vision, VisionPlus och högsta utrustningsnivån Optimum. Modellen kommer även med en mängd olika motoralternativ där man hittar både bensin och dieselalternativ från 150 – 192 hästkrafter. Modellen fick även en mindre ansiktslyft 2015 och några konkurrenter i samma klass är bland annat Volkswagens Tiguan och Toyota RAV4.

Köpa begagnad Mazda CX-5

Om du ska köpa en begagnad Mazda CX-5 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Mazda CX-5 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Mazda CX-5

Är du ute efter att sälja en begagnad Mazda CX-5? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Mazda CX-5. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Mazda CX-5 här.

ContactIconKontakt