SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

mazda-logo

Begagnade Mazda 2 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Mazda 2. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Mazda 2. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Mazda 2, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Mazda 2 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Mazda 2 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Mazda 2 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Mazda 2 är märkets allra minsta småbil och jämförbar med Nissan Micra och Suzuki Swift. Till skillnad från dessa har inte Mazda 2 en jättelång historia utan presenterades första gången i början av 2000-talet med första årsmodell 2002 (även om modellen officiellt haft en föregångare i form av Mazda Demio som aldrig såldes i Sverige). Den första generationen såldes inte heller i Sverige utan det var inte förrän vid introduktionen av den andra, år 2007, som Sverige fick Mazda 2 på vägarna. Plattformen som bilen bygger på används av både Mazda och Ford varför modellen är närbesläktad med Fords Fiesta. Vanligt förekommande i denna generation är den minsta bensinmotorn på 1,3 liter kopplad till en manuell växellåda.
Designen var omtyckt av motorjournalister och signerad japanen Ikuo Madea. Den tredje generationen Mazda 2 introducerades till årsmodell 2014 och fick ett mer konventionellt yttre än sin föregångare och samtidigt bekvämare med högre nivå på inredningen. Motorerna är uteslutande bensindrivna med 1,3- respektive 1,5-litersmotorer. De allra flesta har manuell växellåda och ett fåtal har utrustats med automatlåda.

Köpa begagnad Mazda 2

Om du ska köpa en begagnad Mazda 2 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Mazda 2 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Mazda 2

Är du ute efter att sälja en begagnad Mazda 2? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Mazda 2. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Mazda 2 här.

ContactIconKontakt