Citroen

Köpa begagnad Citroen? – Köp eller privatleasa hos oss

Sälja din Citroen?
Ange registreringsnummer
Citroen
Sälja din Citroen?
Ange registreringsnummer

Köpa begagnad Citroen? – Köp eller privatleasa hos oss

De kunder som vill köpa begagnad Citroën idag är ofta trogna märket. Det är inte konstigt; få bilar i samma klass kan erbjuda samma komfort som till exempel C5 och den numera nedlagda C6. Detta beror på hydropneumatisk alterantivt luftfjädring som detta franska märke är närmast synonymt med. Är du intresserad av att köpa begagnad Citroën så ska du kolla på våra annonser. Vi har oftast ett gott utbud av Citroën-modeller hos oss. Ska du sälja en Citroën? Inga problem, vi tar hand om hela affären!

Citroën är en fransk biltillverkare som grundades redan 1919 av en man med namnet André Citroën. Biltillverkaren har länge förknippats med olika tekniska lösningar med bland annat gashydrauliska fjädringar samt en ny kugghjulstyp som återspeglas i Citroëns logotyp. Första stora genombrottet för franska biltillverkaren var 1934 med modellen Traction Avant. 1948 skulle även en av företaget populäraste modeller genom tiderna lanseras vilket är franska folkbilen 2CV. 1955 lanserades även modellen DS som många ansåg var före sin tid med sin avancerade teknik och annorlunda design. På 60-talet lanserade biltillverkaren två nya modeller med Ami och Dyane vilka inte blev några större succéer runt om i världen. Detta gjorde det svårt för företaget att konkurrera med andra biltillverkare och i början av 70-talet blev Citroën uppköpta av Peugeot pga. ekonomiska problem och blev en del av PSA Peugeot Citroën. Uppsvinget för biltillverkaren kom med modellen GS där man kom in i mellanklass segmentet. Numera har företaget en bred kategori med olika modeller med den minsta modellen som är C1 samt deras största modell minibussen SpaceTourer. Som många andra biltillverkare har även Citroën haft stora framgångar i rallysammanhang och bland annat vunnit Dakarrallyt och rally-VM.

Privatleasa en begagnad Citroën
Vi erbjuder privatleasing av noga utvalda begagnade Citroën genom det vi kallar Releasing. När du privatleasar hos Kvdbil betalar du bilen månadsvis, slipper kontantinsats och kan känna dig trygg i att bilgaranti ingår under hela leasingperioden. Du väljer körsträcka och längd på leasingperioden efter dina behov - antingen 12, 24 eller 36 månader. Det innebär att du kan anpassa ditt bilinnehav efter eget behov och livssituation och slipper binda upp dig längre än nödvändigt.

De bilar vi väljer ut för privatleasing är i regel välutrustade, tidigare tjänstebilar som är drygt 1-3 år gamla. För dig betyder det att du får chansen att bruka en nyare bil, där du tar del utav många av de fördelar som kommer med en ny bil, men slipper oroa dig för en eventuell värdeminskning.

Visa mer
0 / 0

    Du ser nu 0 av 0 träffar

    Bilmärken på Kvdbil

    Kontakt