SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

jeep-logo

Begagnade Jeep Cherokee till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Jeep Cherokee. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Jeep Cherokee. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Jeep Cherokee, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Jeep Cherokee från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Jeep Cherokee gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Jeep Cherokee då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Jeep Cherokee är en SUV som det Chrysler -ägda företaget tillverkat sedan 1974. Jeep Grand Cherokee, som detta kapitel handlar om, är på hemmamarknaden klassad som en mellanklassmodell och här hemma som en stor SUV. Ofta är modellen kallad ”Amerikas Volvo V70” i Sverige på grund av den stora popularitet som modellen avnjöt under de första generationerna. Än idag är Jeep Cherokee en populär bilmodell och uppskattad för sina terrängegenskaper (fyrhjulsdrift) och goda komfort. Stolskomforten har ofta beskrivits som bland de bättre i sin klass.

På amerikanskt vis är bilmodeller ofta rikligt utrustade redan i basversion till skillnad från vad vi är vana vid i Europa och det gäller även Cherokee även om tillvalslistan har blivit längre med de två senaste generationerna. Den första modellen såg dagens ljus år 1992 och var tidstypiskt formgiven med skarpa linjer och hög markfrigång. Laredo samt Limited utgjorde de vanligaste utrustningspaketen varav den förstnämnda hade tygklädsel och manuell låda. Motorerna var antingen rak, sexcylindrig motor eller en V8-motor på 5,2 liter som senare växte under senare 1990-talet för mer effekt. Dessa modeller är ovanliga på vägarna idag. Den andra generationen (från 1999 årsmodell) skiljer sig från den första med större inner- och yttermått. Den fick också en utvändig uppdatering till årsmodell 2004 som främst rör frontpartiet. De vanligaste motorerna är bensindrivna men mellan åren 2002 - 2005 erbjöds också en Mercedes-tillverkad dieselmotor på 2,7 liter.

Den tredje generationen av Grand Cherokee lanserades 2005 och fick tillbaka skarpskurna linjer och med en kraftfull Hemi-motor på 5,7 liter som det mest påkostade motorvalet. Effekten låg på nära 360 hästkrafter och även om inte många exemplar såldes på den svenska marknaden så står den att finna för entusiasten. Den fjärde generationen presenterades till årsmodell 2011 och det som skiljer denna (förutom att det är en helt annan design) är ett betydligt mer följsamt chassi som även delas med Mercedes ML och även i detta fall är bilen vanligast med stora bensinmotorer, V6- eller V8-motor, men även en 3-liters dieselmotor finns som tillval på de europeiska marknaderna.

Köpa begagnad Jeep Cherokee

Om du ska köpa en begagnad Jeep Cherokee så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Jeep Cherokee till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Jeep Cherokee

Är du ute efter att sälja en begagnad Jeep Cherokee? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Jeep Cherokee. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Jeep Cherokee här.

ContactIconKontakt