Hyndai

Köpa begagnad Hyundai? – Köp eller privatleasa hos oss

Sälja din Hyundai?
Ange registreringsnummer
Hyndai
Sälja din Hyundai?
Ange registreringsnummer

Köpa begagnad Hyundai? – Köp eller privatleasa hos oss

Hyundai har vuxit till att bli bland de mest sålda bilarna i flera delar av Asien. Vill du köpa Hyundai finner du våra begagnade bilar längst ner på sidan. Om du är ute efter att sälja en Honda så kan vi ta hand om hela försäljningen. När Honda lanserades i Sverige var det ett lågprismärke men prisskillnaden till de japanska konkurrenterna är idag betydligt mindre. Hos Kvdbil kan du köpa begagnad Hyundai Santa Fe eller till exempel någon av de omtyckta modellerna i i-serien.

Som Sydkoreas största biltillverkare med en av världens största bilfabriker har Hyundai sedan starten 1967 producerat en mängd olika bilar genom åren under sitt eget varumärke. Som många andra biltillverkare började företaget först licenstillverka bilar och i det här fallet var det för Ford med bilen Ford Cortina. Några populära modeller som säljs på den svenska marknaden är bland annat i den något mindre klassen i30 samt den något större modellen i40 och Suven Santa Fe. I Sverige har man kunnat köpa Hyundai sedan 1991 då Sonatan var en av deras första modeller som lanserades. I dagsläget äger Hyundai en stor majoritet i KIA och går under namnet Hyundai Motor Group. Detta har lett till att man har vuxit som företagets varumärke har blivit vida känt runt om i världen. Ytterligare en faktor som har gjort att biltillverkaren har blivit populär är att det anses vara ett mycket prisvärt alternativ. Hyundai är dessutom stolta över att inte behöva importerar allt stål för att tillverka deras bilar utan producerar det själva vilket gör att man kan hålla en väldigt hög standard på kvalitén. Vill Du ha en prisvärd kvalitetsbil, satsa på en Hyundai.

Privatleasa en begagnad Hyundai
Vi erbjuder privatleasing av noga utvalda begagnade Hyundai genom det vi kallar Releasing. När du privatleasar hos Kvdbil betalar du bilen månadsvis, slipper kontantinsats och kan känna dig trygg i att bilgaranti ingår under hela leasingperioden. Du väljer körsträcka och längd på leasingperioden efter dina behov - antingen 12, 24 eller 36 månader. Det innebär att du kan anpassa ditt bilinnehav efter eget behov och livssituation och slipper binda upp dig längre än nödvändigt.

De bilar vi väljer ut för privatleasing är i regel välutrustade, tidigare tjänstebilar som är drygt 1-3 år gamla. För dig betyder det att du får chansen att bruka en nyare bil, där du tar del utav många av de fördelar som kommer med en ny bil, men slipper oroa dig för en eventuell värdeminskning.

Visa mer
0 / 0

    Du ser nu 0 av 0 träffar

    Bilmärken på Kvdbil

    Kontakt