SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Begagnade MG Marvel-R till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Att äga en begagnad MG Marvel R kan vara en spännande upplevelse för bilentusiaster. Du får chansen att köra en elbil som sticker ut i mängden på flera sätt. Med ett utseende som skiljer sig från det vanliga och med en körglädje som kompletteras av starka prestandasiffror, kan den här modellen vara en intressant bekantskap.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Design och komfort i MG Marvel R

När du först ser en MG Marvel R är det inte svårt att bli imponerad. Dess design med en massiv motorhuv, infällda handtag och sportiga linjer gör att bilen har en stark närvaro på vägen. Inte bara är den ett steg framåt i jämförelse med andra MG-modeller, men dess storlek är något större än exempelvis en Volkswagen ID.4, vilket betyder att du får ett rymligare och mer omfattande fordon. Inne i bilen väntar en modern och stilren inredning där en stor centralt placerad skärm lyser upp. Även om materialen varierar i kvalitet, kan du som förare njuta av gott om utrymme och en anpassningsbar körposition tack vare justerbar ratt och bekväma säten.

Infotainment i MG Marvel R ger tillgång till tekniska tillbehör såsom Apple CarPlay och Android Auto. Detta gör det möjligt för dig att använda de appar och navigationssätt du föredrar.

Körupplevelsen i en begagnad MG Marvel R

Bbakom ratten i en MG Marvel R känner du bilens prestanda och robusthet. Med en stabilitet och säkerhet som går hand i hand med en spännande motorstyrka, är det en bil som lovar en engagerande körupplevelse. Du kan dock märka av ett visst vägbuller vid högre hastigheter och en fastare dämpning, något som kan vara väntat i en prestandaorienterad elbil. Den är även utrustad med den senaste tekniken inom körassistans vilket ger en mer avslappnad och trygg körning.

MG Marvel R Performance erbjuder en kraftfull körupplevelse med sina tre motorer och en total effekt på 212 kW (284 hk). Tänk dig att du sitter bakom ratten och accelererar från 0 till 100 km/h på blott 4,9 sekunder. Men trots sin snabbhet har Marvel R också en förnuftig WLTP-räckvidd på upp till 370 km, vilket gör den till ett kompetent alternativ för dem som letar efter en begagnad elbil.

Köpa MG Marvel R begagnad

En begagnad MG Marvel R kan vara lockande för en bilentusiast, inte minst eftersom den erbjuder mycket bil för pengarna. Med sin starka prestanda och sitt unika utseende kan det vara en attraktiv modell på begagnatmarknaden. Kom ihåg att räckvidden och snabbladdningskapaciteten kan vara begränsningar om du planerar längre resor ofta, men för kortare sträckor och som en daglig pendling är det en utmärkt kandidat. 

Slutord om MG Marvel R

MG Marvel R är konstruerad för att göra en skillnad – både visuellt och prestandamässigt. Om du önskar att köra en bil som erbjuder lite mer än det vanliga och inte räds inför att utforska en begagnad version, kan MG Marvel R mycket väl vara det rätta valet för dig.

MGmodeller

ContactIconKontakt