SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

landrover-logo

Begagnade Land Rover Range Rover till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Land Rover Range Rover. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Land Rover Range Rover. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Land Rover Range Rover, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Land Rover Range Rover från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Land Rover Range Rover gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Land Rover Range Rover då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

0 st
SortIcon
Rekommenderad
find car

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Du ser nu 0 av 0 träffar

Få bilar förknippas så mycket med fyrhjulsdrift samt status som en Range Rover. Modellen har länge varit en av Englands stoltheter och varit under produktion ända sedan början av 1970 talet. Trots sin något större storlek anses Range Rovern ha den perfekta kombinationen som gör den till mångsysslare där man åker mjukt på vägarna samt klarar av den mest ruggiga terrängen. Detta har gjort modellen till en mycket populär bil att köra och äga trots sitt något höga inköpspris. Om man vill ha en mindre version kan man välja en Range Rover Sport eller den något mindre serien Range Rover Evoque som har börjat dyka upp mer i trafiken i Sverige. Några faktorer som har gjort Evoque till ett populärt val är prisbilden och storleken jämfört med standardmodellen Range Rover och Range Rover Sport som båda ligger på mer än det dubbla i inköpspris. Detta har gjort att Evoque konkurrerar med bland annat BMW X1 i samma kategori. I dagsläget tillverkas modellen utav Land Rover som har haft många ägare under åren med bland annat BMW och Ford. Numera ägs Land Rover av Indiska Tata Motors sedan 2008 och fortsätter att sälja många exemplar världen över. För en allround flexibel bil som klarar stadstrafiken, landsväg och tuff terräng är Range Rovern ett självklart val.

Köpa begagnad Land Rover Range Rover

Om du ska köpa en begagnad Land Rover Range Rover så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Land Rover Range Rover till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Land Rover Range Rover

Är du ute efter att sälja en begagnad Land Rover Range Rover? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Land Rover Range Rover. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Land Rover Range Rover här.

Land Rovermodeller

ContactIconKontakt