SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

fiat-logo

Begagnade Fiat 500 till salu – Köp via auktion eller till fast pris

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Fiat 500. På våra auktioner förra året sålde vi över 28 000 bilar varav flera var av modellen Fiat 500. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Fiat 500, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Fiat 500 från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare. Vill du istället köpa en Fiat 500 gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Fiat 500 då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

9 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 9 av 9 träffar

Fiat 500 började tillverkas år 1957 och den första generationen hade producerats i nära 4 000 000 exemplar när den lades ned och blev ersatt år 1975. Hela grundidén med modellen var att producera en kompakt bil i lågprissegmentet för den allt tätare stadstrafiken i Sydeuropa. De flesta som kört den ursprungliga Fiat 500 kan nog intyga om den utmärkande smidigheten; raka sidor, små yttermått (faktiskt inte mer än knapp tre meter lång) och god svängradie. År 2007, alltså 50 år efter ursprungsmodellen, var det dags att återuppliva Fiat 500 i spåren efter andra lyckade retromodeller som Mini Cooper och Volkswagen Beetle.

Fiat 500 har även en formglad insida, starkt 1950-talsinspirerad, med bland annat panel i samma färg som bilen. Yttermåtten har vuxit sedan 1950-talet och den nya versionen är faktiskt över en halv meter längre men då har också både baksäte och bagagevolym vuxit väsentligt. Absolut vanligaste motorvalen på den svenska begagnatmarknaden är bensindrivna varav den fyrcylindriga 1,2-litersmotorn på 69 hästkrafter dominerar. Denna motor dök upp samtidigt som modellen debuterade år 2007. Tidigare i bilmodellens livscykel fanns även en ännu mindre variant tillgänglig på den svenska marknaden - en tvåcylindrig motor på under en liter i cylindervolym. Denna plockades bort från sortimentet innan uppdatering år 2016. Blandad körning uppges Fiat 500 1,2 dra strax under 0,5 liter per mil och vid stadskörning drar den 0,62 och vid landsvägskörning 0,42 liter per mil. Växellådan är en femväxlad manuell låda och spaken sitter placerad strax under panelens mitt istället för nära golvet, en lösning som även ursprungsmodellen hade på 1950-talet.

Köpa begagnad Fiat 500

Om du ska köpa en begagnad Fiat 500 så har du hittat rätt. Vi på Kvdbil har ett stort utbud av Fiat 500 till försäljning vilket ger dig en stor valmöjlighet. När du köper en begagnad bil genom oss kan du känna dig trygg i att den är noggrant testad av våra fordonstekniker. Vi erbjuder också hemleverans där du kan provköra din nyinköpta bil i lugn och ro. Om du vill finansiera ditt köp genom ett billån kan vi hjälpa dig med det också – vi tar hand om allt.

Sälja begagnad Fiat 500

Är du ute efter att sälja en begagnad Fiat 500? Då har du hittat rätt. Vi på Kvdbil tar hand om hela affären när du säljer din Fiat 500. Om du vill kan vi hämta bilen hemma hos dig. Sedan värderar vi bilen samt tvättar, fotograferar och marknadsför den åt dig. Därefter säljer vi din bil genom vår marknadsplats. Få uppskattat försäljningspris på din begagnade Fiat 500 här.

ContactIconKontakt