Jeep logo 2018

Köpa begagnad Jeep? – Köp eller privatleasa hos oss

Sälja din Jeep?
Ange registreringsnummer
Jeep logo 2018
Sälja din Jeep?
Ange registreringsnummer

Köpa begagnad Jeep? – Köp eller privatleasa hos oss

Jeep har i flertalet undersökningar visat sig ha bland de högsta igenkänningsfaktorerna i bilvärlden. Det är ett helamerikanskt märke känd för goda terrängegenskaper. Hos Kvdbil kan du köpa begagnade Jeep-modeller. Idag innebär inte att köpa Jeep nödvändigtvis höga kostnader då märket har ett flertal mer bränsleeffektiva modeller i programmet. Vi på Kvdbil hjälper dig sälja din Jeep. På våra auktioner förra året sålde vi 26 000 bilar varav ett 60-tal var av märket Jeep. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Jeep, det kan vi på Kvdbil. Vill du istället köpa en Jeep gör vi på Kvdbil det lätt för dig att välja bland ett stort utbud av Jeep då vi säljer många begagnade exemplar på våra auktioner varje år.

Privatleasa en begagnad Jeep


Vi erbjuder privatleasing av noga utvalda begagnade Jeep genom det vi kallar Releasing. När du privatleasar hos Kvdbil betalar du bilen månadsvis, slipper kontantinsats och kan känna dig trygg i att bilgaranti ingår under hela leasingperioden. Du väljer körsträcka och längd på leasingperioden efter dina behov - antingen 12, 24 eller 36 månader. Det innebär att du kan anpassa ditt bilinnehav efter eget behov och livssituation och slipper binda upp dig längre än nödvändigt.

De bilar vi väljer ut för privatleasing är i regel välutrustade, tidigare tjänstebilar som är drygt 1-3 år gamla. För dig betyder det att du får chansen att bruka en nyare bil, där du tar del utav många av de fördelar som kommer med en ny bil, men slipper oroa dig för en eventuell värdeminskning.

Visa mer
0 / 553

    Du ser nu 0 av 0 träffar

    Bilmärken på Kvdbil

    Kontakt