Köpa bil till fast pris - detta ingår

Dessa begagnade bilar är i toppskick och har efter utfört fordonstest inga eller mycket små anmärkningar. Sex månaders bilgaranti ingår och dessutom bjuder vi på hemleveransen i och omkring Stockholm, Göteborg och Malmö*. Läs mer här.

6 månaders bilgaranti

6 månaders bilgaranti

14 dagars ångerrätt

Fri hemleverans i storstadsregionerna

Aktiva filter
Personbil
suzuki
ignis
Visar: 0/ 0
Rekommenderad
FordonstypPersonbil
Märkesuzuki
Modellignis
Kaross
Drivmedel
Växellåda
Årsmodell
Visa fler filter
sök bil

Din sökning gav tyvärr inget resultat.

Men håll ut, vi får varje vecka in hundratals nya, begagnade bilar. Skapa en bevakning så missar du inte när bilen du letar efter har publicerats.

Köpa bil med fast pris - Hitta och köp beg bilar på kvd.se

Köpa bil med fast pris - Hitta och köp beg bilar på kvd.se

Är det dags att köpa bil? Då har du kommit rätt. På Kvdbil säljer vi mer än 26 000 bilar varje år vilket gör oss till Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Vi vill att det ska vara lätt att köpa bil hos oss. Vi har därför sett till att alla bilar som säljs genom oss har genomgått vårt gedigna KVD-test. Betyget och omdömet från testet hittar du sedan i bilens annons.

Köpa bil - märken och modeller

Bland våra fastpris objekt på kvd.se hittar du personbilar, pick-ups och skåpbilar till salu och dessa finns i olika prisklasser. Du kan köpa bil från under 10 000 kr och uppåt, populära märken, 5- och 7-sitsiga personbilar. Dessutom hittar du på kvd.se även begagnade picks-ups med både täckta och öppna flak för att kunna lösa olika transportuppgifter.

Tryggt att köpa bil hos Kvdbil

Hos oss har alla bilar du köper till fast pris genomgått vårt KVD-test – ett standardiserat fordonstest på mer än 170 punkter som genomförs av våra professionella fordonstekniker.

Köpa bil med ett skräddarsytt billån

Vi på Kvdbil vill göra det enkelt för dig att köpa bil. Vi erbjuder därför en finansieringslösning anpassad för dig - efter just dina behov. Du väljer själv hur mycket du vill betala i kontantinsats (minimum 20 procent) och hur mycket du betalar per månad.

Kontakt