Sveriges bredaste utbud av begagnade bilar

Så köper du en bil på auktion

Kvdbil är Sveriges största digitala aktör med begagnade bilar. Vi säljer hundratals modeller och från fler än 60 fabrikat på auktion varje år. Hos oss hittar du bilen till det ändamål du önskar!

Köp din nästa bil genom budgivning

Passa på att köpa din nya, begagnade bil på auktion. Här sätter du som budgivare förutsättningarna och bestämmer slutpriset.

Fördelar med att köpa bil genom auktion

  • Bilarna är testade på 170 punkter
  • Budgivning ger marknadspris
  • 14 dagars fri bilförsäkring ingår alltid


Hitta din nästa bil på auktion

En testad bil är en trygg bil

Alla bilar på kvdbil.se har genomgått vårt utförliga KVD-test, där professionella fordonstekniker undersöker och provkör bilen - resultatet av testet publiceras sedan i bilens annons. Vi lägger stor vikt vid att du ska få en bra överblick av bilens skick och dokumenterar därför eventuella skador med text och bild. Det betyder att du som köpare inte behöver ta höjd för oförutsedda utgifter, utan vet skicket på den bil du köper.

Om beskrivningen mot förmodan inte skulle stämma när du mottager nyinköpta bil, har du såklart rätt att häva köpet.

Att delta i budgivning

Budgivningen startar på bilens utgångspris och vilken den summan är framgår i bilens annons. När budet för utgångspriset är lagt kan du välja att lägga 500 kronor mer än bilens nuvarande högsta bud eller lägga ett så kallat maxbud. För att kunna lägga bud behöver du registrera dig som användare hos oss.

Läs mer om hur du köper bil genom auktion:

Så fungerar auktionen
Tips inför första budgivningen
Hur fungerar autobud och maxbud?
Så betalar du för bilen

ContactIcon
Kontakt