SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Vår guide till första budgivningen

Tips inför budgivningen

Tänker du på Emil i Katthult eller sommarutförsäljningar när du hör ordet auktion? Visst, logiken är densamma, men budgivningen på Kvdbil är i lite modernare tappning än så. Nedan följer några tips på vägen inför ditt deltagande i en av våra budgivningar.

Varför är det budgivning?

Marknadsvärdet på en begagnad bil justeras hela tiden. Tillgång och efterfrågan likväl som skick och miltal styr vad en köpare är beredd att betala för en särskild bil just nu. Genom budgivning låter vi marknaden sätta priset och du betalar aldrig mer än 500 kronor mer än vad någon annan är beredd att köpa bilen för. Du vet att du inte betalar för mycket, helt enkelt!

Hur går budgivningen till?

Budgivningen startar på bilens utgångspris och du kan välja att lägga ett ledande bud eller maxbud. Med maxbud höjs ditt bud automatiskt upp till den nivå du har valt, om någon annan skulle lägga bud inom ditt budintervall.

Hur avslutas budgivningen?

Alla bilar har en bestämd tid för auktionsavslut. Om ett nytt bud inkommer precis innan tiden går ut förlängs auktionen med 3 minuter och 30 sekunder. Auktionen förlängs så länge det läggs nya bud.

Vad händer sen?

Om ditt bud är högst när auktionen är avslutad blir du kontaktad av oss på Kvdbil! Vi hjälper dig vidare med köpet, fixar allt pappersarbete och om du vill ta ett billån sköter vi all kontakt med banken. Blev bilen inte din? Håll ut, nya bilar publiceras på kvd.se nästan varje dag.

Är budgivning inget för dig?

Ingen fara, på kvd.se finns olika alternativ att köpa bil på. Vi säljer även bilar till fast pris och dessa bilar är i toppskick. Kika på vårt utbud just nu, det finns säkert en bil och en köpmetod som passar dig!

ContactIconKontakt