SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Begagnade bilar - Budgivning och fast pris

Här hittar du hundratals begagnade bilar att köpa från olika bilmärken – genom budgivning på auktion och till ett fast pris. Många är i bästa skick, andra kan behövas fixas till litegrann. Alla är ordentligt testade med resultatet redovisat i bilens annons. Så köper du en begagnad bil genom budgivning och fast pris.

Märke
ShowMoreIcon
Modell
ShowMoreIcon
Drivmedel
ShowMoreIcon
Växellåda
ShowMoreIcon
Årsmodell
ShowMoreIcon
Pris i bilhandeln
ShowMoreIcon
Filter:
LexusCloseIcon
CT200hCloseIcon
1 st
SortIcon
Rekommenderad

Begagnade bilar till salu - Hitta och köp beg bilar på kvd.se

Ska du köpa en begagnad bil?

På Kvdbil säljer vi mer än 26 000 bilar varje år vilket gör oss till en av Sveriges största marknadsplatser för begagnade bilar. Vi vill att det ska vara lätt att köpa bil hos oss. Vi har därför sett till att alla bilar som säljs genom oss har genomgått vårt gedigna KVD-test. Betyget och omdömet från testet hittar du sedan i bilens annons. Bland våra auktioner och bilar till fast pris på kvd.se hittar du begagnade personbilar, pick-ups och skåpbilar till salu och dessa finns i olika prisklasser. På kvdbil.se hittar du bland annat bilar från under 10 000 kr och uppåt, populära märken, 5- och 7-sitsiga personbilar och elbilar.

Begagnade bilar till salu i hela Sverige

Kanske finns några av våra begagnade bilar som du är intresserad av på annan ort. I så fall kan vi transportera bilen till den anläggning som passar dig bättre. Priser för transport hittar du i prislistan på vår sida om transport på kvd.se.

Är du istället intresserad av att sälja ett fordon, kan vi hjälpa dig med detta. När du säljer ditt fordon genom oss tar vi hand om hela affären. Vi tvättar, städar och testar bilen inför försäljningen, värderar den och fotograferar innan den läggs upp till försäljning via auktion och ibland till fast pris på kvd.se. När försäljningen är avslutad ser vi sedan till att ägarbytet sker, att pengarna hamnar på ditt konto och vi sköter all administration. Och skulle det mot förmodan uppstå problem efter försäljningen är det till oss på Kvdbil som köparen vänder sig.

ContactIconKontakt