Lexus

Köpa begagnad Lexus? – Köp eller privatleasa hos oss

Sälja din Lexus?
Ange registreringsnummer
Lexus
Sälja din Lexus?
Ange registreringsnummer

Köpa begagnad Lexus? – Köp eller privatleasa hos oss

Att köpa Lexus är för många synonymt med hög komfort och finstämda motorer. Toyotas lyxdivision var länge det mest sålda lyxbilsmärket i USA och lanserades från början för att konkurrera med bland andra Cadillac. Vill du köpa begagnad Lexus så finns flertalet modeller att välja bland idag – allt ifrån den mindre IS-modellen till den stora SUV:en RX. Vill du köpa en Lexus gör vi på Kvdbil det enkelt att hitta bland vårt utbud av begagnade bilar. Vi på Kvdbil hjälper dig även sälja din Lexus. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Lexus, det kan vi på Kvdbil. Vi sköter allt med att sälja din Lexus från att ta hand om fordonstest, in- och utvändig tvätt, marknadsföring, visning för potentiella köpare, försäljning, ägarbyte, utbetalning av dina pengar och leverans till bilens nya ägare.

För det högsta i lyx och elegans är den första bilen man tänker på så klart en Lexus, Toyotas flaggskepp inom lyxbilssegmentet. Det japanska märket Lexus kom först till 1989 med deras första modell Lexus LS. Lexus har länge varit en av USA:s bäst säljande lyxbilsmärken och varit en stark konkurrent till bland annat BMW och Audi. År 2005 valde Lexus att lansera märket i sitt eget hemland Japan. På senare år har man utvecklat en rad olika modeller och utföranden. Lexus finns i olika storleksklasser där man enkelt kan se vilken familj modellen tillhör genom de olika beteckningar som finns. En av Lexus mest sålda modeller i Sverige är IS 300 i mellanklass kategorin som började först säljas 1999 i Europa. Bland de olika serier som Lexus marknadsför i Sverige är Lexus LS 600 den största och kanske dyraste modellen som erbjuder extra hög komfort. Även en marknad för SUV:ar och Crossovers har utvecklats där två utav modellerna som säljs i Sverige är Lexus RX450h och NX 300h. Det finns således en god marknad för Lexus med många olika modeller att tilltala den som vill ha en riktig lyxbil.

Privatleasa en begagnad Lexus
Vi erbjuder privatleasing av noga utvalda begagnade Lexus genom det vi kallar Releasing. När du privatleasar hos Kvdbil betalar du bilen månadsvis, slipper kontantinsats och kan känna dig trygg i att bilgaranti ingår under hela leasingperioden. Du väljer körsträcka och längd på leasingperioden efter dina behov - antingen 12, 24 eller 36 månader. Det innebär att du kan anpassa ditt bilinnehav efter eget behov och livssituation och slipper binda upp dig längre än nödvändigt.

De bilar vi väljer ut för privatleasing är i regel välutrustade, tidigare tjänstebilar som är drygt 1-3 år gamla. För dig betyder det att du får chansen att bruka en nyare bil, där du tar del utav många av de fördelar som kommer med en ny bil, men slipper oroa dig för en eventuell värdeminskning.

Visa mer
0 / 0

    Du ser nu 0 av 0 träffar

    Bilmärken på Kvdbil

    Kontakt