Värdera bilen - gratis och online

I KVD-koncernen ingår Sveriges största värderingssajt, där vi erbjuder företag och privatpersoner bilvärderingar gratis, online och manuellt. Genom oss kan du vara säker på att värderingen av bilen är korrekt, trovärdig och dagsfärsk. Vi värderar bilen efter bilmodellens unika värdeutvecklingskurva och tar dessutom hänsyn till statistik och aktuella försäljningspriser.

Värdera bilen genom bilpriser.se

Ange registreringsnummer
Mätarställning (mil)

Redo att sälja bilen?

Gör en kostnadsfri intresseanmälan!

Ange registreringsnummer
Mätarställning (mil)

Värderingstjänster

 • Värderingsintyg och manuella bilvärderingar

  Om en tjänste- eller företagsbil ska byta ägare och inte säljs på den öppna marknaden behöver bilen värderas och ett intyg för vad bilen är värd, upprättas. Detta för att utköpet av bilen ska ske riktigt ur ett juridiskt och skattemässigt perspektiv.

  För den som vill köpa ut en tjänste- eller förmånsbilen från sin arbetsgivare, erbjuder vi bilvärdering med ett manuellt utlåtande: Bilpriser Intyg. Värderingen av bilen görs då av en värderingsman som är förordnad av Handelskammaren och ett intyg för vad bilen är värd upprättas. Intyget garanterar en skattejuridisk korrekt bilvärdering.

  Förutom själva värderingen av bilen kan vi också hjälpa företaget som bilen ska säljas från, att hantera all administration kring försäljningen. Det underlättar för såväl företaget som för den anställde. Vi gör även besiktningar och värderingar vid tvister och försäkringsärenden.

  • Värdering utförd av förordnad värderingsman
  • Juridisk och skattmässigt korrekt värdering
  • Vi tar hand om hela administrationen runt försäljningen
  Läs mer om manuella värderingar
 • Bilvärdering - Gratis och online

  För oss är det en självklarhet att alla bilägare ska kunna veta vad bilen är värd idag och framöver. Därför kan du genom bilpriser.se värdera bilen online direkt genom ditt regnr, gratis. Värderingen gör vi utifrån bilens registreringsnummer och det miltal du anger. Bilpriser är Sveriges mest använda verktyg för bilvärdering med över 18 miljoner värderingar per år och vår webbplats har över 200 000 besökare varje månad.

  Våra bilvärderingar görs utifrån vår databas, där mer än 15 000 olika bilmodeller och 200 000 modellversioner finns registrerade. Alla bilmodeller har unika värdeutvecklingskurvor och viss utrustning påverkar vad din bil är värd. Vid uträkningen av värdet på en begagnad bil utgår vi från statistik, prognoser och dagsaktuell försäljningsstatistik från kvdbil.se samt bytbil.com. På så vis kan vi säkerhetsställa att våra bilvärderingar är korrekta. När nya bilmodeller lanseras läggs dessa manuellt in i databasen så att våra kunder och besökare kan få en kostnadsfri värdering även på denna bilmodell.

  • Sveriges mest använda bilvärderingsverktyg
  • 18 miljoner värderade bilar varje år
  • Värdera bilen gratis
  • 200 000 besökare varje månad
  Värdera bilen kostnadsfritt här