SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

scale-car

Värdera bilen gratis

Du berättar om din bil, vi ger dig ett uppskattat försäljningspris. Enkelt!

Registreringsnummer är det enda som behövs.

I KVD-koncernen ingår Sveriges största värderingssajt, där vi erbjuder företag och privatpersoner bilvärderingar gratis, online och manuellt. Genom oss kan du vara säker på att värderingen av bilen är korrekt, trovärdig och dagsfärsk. Vi värderar bilen efter bilmodellens unika värdeutvecklingskurva och tar dessutom hänsyn till statistik och aktuella försäljningspriser.

    Värderingstjänster

Värderingsintyg

För den som vill köpa ut en tjänste- eller förmånsbil från sin arbetsgivare, erbjuder vi bilvärdering med ett manuellt utlåtande: Bilpriser Intyg. Värderingen av bilen görs då av en värderingsman som är förordnad av Handelskammaren och ett intyg för vad bilen är värd upprättas. Intyget garanterar en skattejuridisk korrekt bilvärdering.

  • Värdering inför utköp av tjänstebil

  • Utförd av förordnad värderingsman

  • Vi tar hand om hela administrationen runt försäljningen

Läs mer om Bilpriser Intyg

Bilvärdering - Gratis och online

För oss är det en självklarhet att alla bilägare ska kunna veta vad bilen är värd idag och framöver. Därför kan du genom bilpriser.se värdera bilen online direkt genom ditt regnr, gratis. Värderingen gör vi utifrån bilens registreringsnummer och det miltal du anger. Bilpriser är Sveriges mest använda verktyg för bilvärdering med över 18 miljoner värderingar per år och vår webbplats har över 200 000 besökare varje månad.

Våra bilvärderingar görs utifrån vår databas, där mer än 15 000 olika bilmodeller och 200 000 modellversioner finns registrerade. Alla bilmodeller har unika värdeutvecklingskurvor och viss utrustning påverkar vad din bil är värd.

Vid uträkningen av värdet på en begagnad bil utgår vi från statistik, prognoser och dagsaktuell försäljningsstatistik från kvdbil.se samt bytbil.com. På så vis kan vi säkerhetsställa att våra bilvärderingar är korrekta. När nya bilmodeller lanseras läggs dessa manuellt in i databasen så att våra kunder och besökare kan få en kostnadsfri värdering även på denna bilmodell.

  • Sveriges mest använda bilvärderingsverktyg

  • 18 miljoner värderade bilar varje år

  • Värdera bilen gratis

  • 200 000 besökare varje månad

Värdera bilen kostnadsfritt här

ContactIconKontakt