Fritt framåt med Releasing

Privatleasing av begagnad bil

Privatleasing genom Releasing är smidigt och tryggt. Det är fritt framåt för friheten, ett mer flexibelt billiv och att kunna byta bil då livet förändras.

Varför ska du privatleasa genom Kvdbil?

  • Leasa från 12 månader utan kontantinsats*
  • Bilgaranti ingår under hela leasingperioden
  • Noga utvalda och välutrustade bilar
  • Du kan lägga till serviceavtal för hela leasingperioden

    *förmedlingsavgift tillkommer

Leasingbilen blir din via auktion eller fast pris

Hitta en bil via utbudet till fast pris

Hitta en bil via utbudet till auktion

Leasa från 12 månader utan kontantinsats

Med Releasing hos oss betalar du en månadskostnad för bilen och slipper kontantinsats. Du väljer själv körsträcka och längd på leasingperioden efter vad som passar dina behov bäst - 12, 24 eller 36 månader. Det innebär att du kan anpassa ditt bilinnehav efter eget behov och livssituation, och du behöver inte binda upp dig längre än nödvändigt.

Bilgaranti ingår för skydd vid oförutsedda händelser

För att göra ditt bilinnehav så tryggt som möjligt ingår en bilgaranti under hela leasingperioden genom vår samarbetspartner Fragus Group (dock max t.om. 20 000 mil). Garantin ger dig ett skydd vid oförutsedda händelser, exempelvis vid skada på motor, växellåda och avgassystem. Du betalar ingen självrisk och om olyckan skulle vara framme ingår även kostnad för bärgning. Läs mer om vår bilgaranti.

Du kan teckna serviceavtal för hela perioden

Slipp oroa dig för dyra överraskningar när du lämnar in bilen på service - teckna ett serviceavtal! Serviceavtalet tecknas i samarbete med Mekonomen och betalas tillsammans med din månadskostnad.

Du får en noga utvald bil och slipper tänka på värdeminskning

Vi erbjuder Releasing av noga utvalda bilar. I allmänhet tidigare tjänstebilar som har rullat i 1-3 år, är i gott skick och har underhållits och servats väl av dess tidigare ägare. Du behöver inte heller bekymra dig om bilens framtida värde – när leasingperioden är slut lämnar du enkelt tillbaka bilen till oss.

Nyfiken på att leasa begagnat genom oss? Härligt! Tveka inte att höra av dig till vårt kundcenter om du har några frågor.

ContactIcon
Kontakt