Fritt framåt med Releasing

Privatleasing av begagnad bil

Privatleasing genom Releasing är smidigt och tryggt. Det är fritt framåt för friheten, ett mer flexibelt billiv och att kunna byta bil då livet förändras.

Varför ska du privatleasa genom Kvdbil?

 • Leasa från 12 månader utan kontantinsats*
 • Bilgaranti ingår under hela leasingperioden
 • Noga utvalda och välutrustade bilar
 • Du kan lägga till serviceavtal för hela leasingperioden

förmedlingsavgift tillkommer

Leasa från 12 månader utan kontantinsats

Med Releasing hos oss betalar du en fast månadskostnad för bilen och slipper kontantinsats. Du väljer själv körsträcka och längd på leasingperioden efter vad som passar dina behov bäst - 12, 24 eller 36 månader. Det innebär att du kan anpassa ditt bilinnehav efter eget behov och livssituation, och du behöver inte binda upp dig längre än nödvändigt.

Bilgaranti ingår för skydd vid oförutsedda händelser

För att göra ditt bilinnehav så tryggt som möjligt ingår en bilgaranti under hela leasingperioden genom vår samarbetspartner Fragus Group (dock max t.om. 20 000 mil). Garantin ger dig ett skydd vid oförutsedda händelser, exempelvis vid skada på motor, växellåda och avgassystem. Du betalar ingen självrisk och om olyckan skulle vara framme ingår även kostnad för bärgning. Läs mer om vår bilgaranti.

Du kan teckna serviceavtal för hela perioden

Slipp oroa dig för dyra överraskningar när du lämnar in bilen på service - teckna ett serviceavtal! Serviceavtalet tecknas i samarbete med Mekonomen och betalas tillsammans med din månadskostnad.

Du får en noga utvald bil och slipper tänka på värdeminskning

Vi erbjuder Releasing av noga utvalda bilar. I allmänhet tidigare tjänstebilar som har rullat i 1-3 år, är i gott skick och har underhållits och servats väl av dess tidigare ägare. Du behöver inte heller bekymra dig om bilens framtida värde – när leasingperioden är slut lämnar du enkelt tillbaka bilen till oss.

Nyfiken på att leasa begagnat genom oss? Härligt! Tveka inte att höra av dig till vårt kundcenter om du har några frågor.

Vad händer nu?

 • CheckmarkIcon

  Transportera bilen till oss

  Lämna in bilen till någon av våra anläggningar eller låt oss transportera bilen till oss. Du bokar själv tid för inlämning, önskar du få bilen hämtad, kontakta vårt kundcenter på 010-167 30 00.

 • KvdTestIcon

  Rekonditionering och fordonstest

  Inför försäljningen rekonditionerar vi bilen. Dessutom testar våra fordonstekniker den på mer än 170 punkter. Naturligtvis får ni tillgång till testprotokollet.

 • AuctionIcon

  Auktion

  Auktionen pågår i 4-6 dagar och säljs bilen för ett fast pris kan det gå snabbare än så. Under tiden har intresserade köpare möjlighet att titta på bilen på den anläggning där den står.

 • CameraIcon

  Bilder och annonsering

  Vi fotograferar bilen och beskriver den noggrant, för att sedan annonsera den på kvdbil.se och kvdcars.com. Bilen marknadsförs sedan på bland annat blocket.se och wayke.se

 • TransportIcon

  Nya ägaren hämtar bilen

  Efter avslutad auktion sköter vi på Kvdbil allt pappersarbete och levererar bilen till dess nya ägare. Vi tar även hand om eventuella reklamationer.

 • PayementIcon

  Pengarna på kontot

  Vinnande budgivare betalar för bilen genom att sätta in pengarna på vårt klientmedelskonto. När bilen är hämtad förs pengarna över direkt till det konto ni angivit.

ContactIcon
Kontakt