Gör en smidig bilaffär

Sälj era företagsbilar genom Kvdbil

Företag med ett vagnparks- eller finansieringsavtal via Pelaro, erbjuds att på ett lönsamt och effektivt sätt avyttra personbilar genom Kvdbil. Tanken bakom samarbetet mellan Kvdbil och Pelaro är att det ska vara snabbt, enkelt och förmånligt för dig som kund att sälja bilen efter finansieringsperiodens slut.

Få rabatt på säljprovisionen

Som avtalskund till Pelaro ger Kvdbil dig 10% rabatt på standardprovisionen*. Om du är intresserad av att sälja bilar eller andra fordon genom oss på Kvdbil ber vi dig göra en intresseanmälan nedan. Intresseanmälningen är helt kostnadsfri och inte bindande för försäljning.

Värdering och intresseanmälan

Allt detta ingår:

  • Värdering, tvätt och fotografering
  • Marknadsföring på flera köp- och säljsajter
  • Visning av fordonet för potentiella köpare
  • Försäljning genom auktion på kvd.se
  • Leverans till köparen
  • Slutreglering av restskuld och avslut av leasingavtalet

Budgivning eller få betalt direkt

Hos oss kan du välja få betalt för bilen genom en öppen budgivning eller direkt vid inlämning*. Budgivning möjliggör för ett högre pris än om du säljer bilen till oss och istället får betalt direkt. Skicka in en intresseanmälan och du ser vad vi uppskattar att du får betalt!

Erbjudandet om 10% rabatt på säljprovisionen gäller endast vid försäljning genom auktion.

Fleet Manager - en kostnadsfri och smidig hantering av företagets fordonsflotta

Vill du skapa ett konto i Fleet Manager?

Är du intresserad av att skapa ett konto till ditt företag inne i Fleet Manager är du varmt välkommen att kontakta oss. Melja oss på forsaljning@kvdbil.se eller slå oss en signal på 010-167 30 22. Och du, glöm inte att nämna Pelaro när du kontaktar oss!

Upptäck Fleet Manager

Kontakta oss

Vill du veta mer om Kvdbils tjänst och samarbetet med Kvdbil? Kontakta oss så hjälper vi dig att sälja företagsbilen. Tel. 010-167-30 00 kundcenter@kvdbil.se

*Erbjudandet gäller endast när registrering av intresseanmälan sker via kvd.se/pelaro (länken ovan) och när bilen sedan säljd via auktion. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter

Tillbaka till "Sälja företagsbil"

ContactIcon
Kontakt