SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Låt oss göra jobbet när du säljer bilen

Sälj bilen hos Kvdbil - Få 1500 kronor rabatt

Vi på Kvdbil tycker att det ska vara tryggt och enkelt att sälja bil. Därför hjälper vi våra kunder genom hela försäljningen, från början till slut. Vi erbjuder dig som anställd på Assemblin 1500 kronor rabatt på säljprovisionen, när Kvdbil säljer bilen åt dig.

Det här gör vi åt dig

Vi testar, värderar, fotograferar och presenterar sedan bilen på kvd.se. Vi marknadsför även bilen på flera sajter. Du bestämmer reservationspris (lägsta accepterade försäljningspriset) och därefter sätts priset genom budgivning. Efter försäljningen fixar vi ägarbytet och ser till att pengarna förs över till ditt konto. Vi tar även hand om eventuella reklamationer, om de skulle uppstå.

Hur tar jag del av erbjudandet?

Börja med att klicka nedan för att göra en intresseanmälan genom att fylla i bilens uppgifter. När du gjort detta presenterar vi ett uppskattat försäljningspris och du väljer sedan vilket pris du som lägst kan tänka dig att sälja bilen för. Som en omvänd prutning, helt enkelt!

Använd kampanjkoden ASSEMBLIN1500 för att ta del av erbjudandet.

Fleet Manager - smidig hantering av företagets fordonsflotta

Vill du skapa ett konto i Fleet Manager?

Är du intresserad av att skapa ett konto till ditt företag inne i Fleet Manager är du varmt välkommen att kontakta oss. Melja oss på forsaljning@kvdbil.se eller slå oss en signal på 010-167 30 22. Och du, glöm inte att nämna ordet Assemblin när du kontaktar oss!

Frågor?

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på forsaljning@kvdbil.se eller genom att ringa oss på 010-167 30 20.

Villkor
Det här erbjudandet gäller dig som är anställd på Assemblin och låter Kvdbil sälja bilen åt dig. Kampanjkoden går inte att kombinera med andra erbjudanden och rabatten dras av när bilen är såld. Kvdbil har inte möjlighet att ta emot bilar som är äldre än 15 år eller som har mer än 30 000 mil på mätarställningen.

GetPaidIcon

Att sälja bilen genom Kvdbil är busenkelt

Vi sköter hela affären. Du når köpare i hela Sverige och utomlands. Sälj till oss och få betalt direkt eller välj öppen budgivning.

ContactIconKontakt