SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Begagnade tunga släp, släpvagnar och trailers till salu

Ska du transportera något från en plats till en annan? Då behöver du kanske ett släp, släpvagn eller trailer. På kvd.se hittar du många olika typer av tunga släp, släpvagnar och trailers. Vi har allt från lättare släpvagnar som du kan fästa på en bil till stora släpvagnar som klarar av att dra många ton. Vi har även trailers. För dig som exempelvis ska transportera maskiner har vi även maskintrailers. Läs mer om dessa nedan.

37 st
SortIcon
Rekommenderad

Du ser nu 20 av 37 träffar

Vi publicerar nya objekt varje dag. Scrolla upp för att se alla släp, släpvagnar och trailers till salu just nu. Här hittar du band annat transportskåp, fastflak, växelflak, skåp, dumperflak och mycket mer. så letar du efter en specifik modell eller märke rekommenderar vi att du besöker vår hemsida ofta. Du kan också skapa en bevakning. Då kontaktar vi dig när ett objekt som matchar dina kriterier har publicerats.

Begagnade maskintrailer - för dig som ska transportera maskiner

För dig som ska transportera maskiner passar en maskintrailer bra. Dessa är anpassade för att klara av tyngden av en maskin. Scrolla upp för att se alla maskintrailers vi har till salu just nu. Du kan köpa din maskintrailer via auktion eller fast pris-försäljning på kvd.se. Vi publicerar nya fordon och maskiner varje dag.

Begagnad släpvagn med kåpa till salu

Vi har bland annat begagnad släpvagn med kåpa till salu. Släpvagn med kåpa är mycket bra för dig som vill frakta stort som litet gods utan att behöva se till att det sitter fast. Släpvagn med kåpa är mycket bra för dig som vill slippa oroa dig för att godset skall förstöras när du fraktar det. Du slipper också tänka på vädret då den skyddar från regn och rusk. Du kan använda din släpvagn med kåpa under vintertid.

Vi har också många andra släpvagnar skåp, kylsläp, tippsläp, lastväxlarsläp, timmersläp, maskinsläp, maskintransporter, flissläp och mycket mer. Vår hemsida är med andra ord en dröm för dig som letar efter en begagnad släpvagn.

ContactIconKontakt