SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

Känn lugnet i ditt billiv

Bilgaranti för extra trygghet när du köper bil

Vill du ha ett tryggt, säkert och smidigt bilägande? Klart du vill! Vi erbjuder förmånliga bilgarantier när du köper bil hos oss.

Täcker dyra reparationer

Som bilägare vet man att plötsliga reparationer kan slå hårt mot plånboken och därför täcker vår bilgaranti de flesta dyra reparationerna som kan uppstå vid en oförutsedd händelse*. Garantin har tagits fram i samarbete med Fragus Group.

Bland annat inkluderas skador på:

  • Motorn
  • Växellådan
  • Bromssystemet
  • Avgassystemet
  • Fyrhjulsdriften
  • Motorelektroniken

Kostnad för självrisk ingår

Men med vår bilgaranti slipper du att oroa dig för självrisken, kostnaden för den ingår nämligen! Och det gör likaså kostnaden för en bärgning, om det skulle behövas.

Läs mer om vår bilgaranti för fossildrivna bilar här

Läs mer om vår bilgaranti för eldrivna bilar här

Hur lägger jag till garantin?

Någon dag efter vunnen budgivning eller reservation kontaktar vi dig i samband med betalningen. Då hjälper vi dig att lägga till bilgarantin till ditt köp. Lätt som en plätt!

Vad kostar bilgarantin?

Bilgarantin kostar från 249 kronor/månad vid tecknande av 24 månader. Vad som gäller för just den bil du kikar på hjälper vårt kundcenter dig med.

Mer information

För mer information och tecknande av billån och bilgaranti, kontakta vårt kundcenter på 010-167 30 00 eller genom kundcenter@kvdbil.se.

Dessa garantier kan endast tecknas för fossildrivna bilar som är max 10 år eller har rullat mindre än 20 000 mil. För elbilar gäller: max 10 år eller har rullat mindre än 15 000 mil. Se fullständiga villkor för fossildrivet här och eldrivet här.

Garanti för bilar som rullat mer än 20 000 mil

Vi erbjuder även garantilösningar för bilar som har en mätarställning på mer än 20 000 mil eller är över 10 år, prata med vårt kundcenter så hjälper vi dig.

ContactIconKontakt