Slipp dyra överraskningar

Teckna ett serviceavtal

Nu har du som köper en bil märkt Kvdbil Certifierad och tecknar vårt förmånliga billån möjlighet att även teckna ett serviceavtal till din bil. Serviceavtalet tecknas i samarbete med Mekonomen och betalas månadsvis tillsammans med ditt billån, med en kostnad från endast 140 kronor i månaden.

Serviceavtalet gäller i 24 månader, eller 4000 mil, efter att du hämtat ut din bil och gör att du slipper kostsamma överraskningar när du lämnar in bilen på service.

Vad ingår?

  • Service enligt biltillverkarens rekommendationer
  • Tillgång till service på 250 av Mekonomens bilverkstäder över hela landet
  • Byte av kamrem vid behov
  • Vägassistans

Kostnadsexempel på populära bilmärken

När vi räknar ut din månadskostnad för serviceavtalet slår vi ut den totala kostnaden över lika många månader som du har tecknat ditt billån på. I de flesta fall innebär det att du betalar en smidig månadskostnad för serviceavtalet bredvid kostnaden för ditt billån i 72 månader.

Utvalda bilmärken Månadskostnad
serviceavtal*
Toyota, Nissan, KIA 140 kr
Audi, Skoda, Volkswagen 157 kr
Volvo 184 kr
BMW, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Opel 188 kr

*Kostnaden är beräknad som en månadskostnad och stäcker sig över 72 månader, då kostnaden för serviceavtalet betalas tillsammans med ett billån tecknat på 72 månader.

Vill du veta mer?

Har du frågor kring serviceavtalet är du välkommen att kontakta vårt Kundcenter, så berättar vi mer. Ring oss på 010 167 3000 eller mejla kundcenter@kvdbil.se.

ContactIcon
Kontakt