SwedishFlagIconSvenska

Sälja på Kvdbil

Frågor & svar

Kontakta oss

En enklare affär.
Vi sköter allt åt dig!

Sälj bilen - få 1500 kronor rabatt

Att sälja bilen ska vara enkelt. Därför tar vi på Kvdbil hand om hela affären åt dig. Dessutom får du som OK-medlem 1500 kronor rabatt på provisionskostnaden!

Så tar du del av ditt erbjudande

1. Få en kostnadsfri värdering

2. Uppge kampanjkoden OKQ81500
3. Lämna bilen till oss eller låt oss hämta den!

Vi gör jobbet - du får tid till annat

Att sälja bilen ska vara enkelt och tryggt, tycker vi. Vi på Kvdbil tvättar, städar och testar bilen inför försäljningen, värderar den och sköter sedan annonsering, visning och marknadsföring. När försäljningen är avslutad ser vi till att ägarbytet sker och att pengarna hamnar på ditt konto. Vi har även all kontakt med köpare och svarar på eventuella frågor som kommer upp.

Vi hämtar där det passar dig

Det är du som bestämmer var och när vi ska hämta din bil. Kanske hemma, från en pendelparkering eller vid sommarstugan? Läs mer om hämtning av bilen här

Kontakta oss

Vill du veta mer eller se om vi kan hämta din bil för försäljning, kontakta oss på 010-167 30 20 eller saljdinbil@kvdbil.se-

Villkor

*Gäller dig som OK-medlem och privatperson som säljer en bil på auktion. Rabatten på provisionskostnaden dras av när bilen är såld. Kampanjkoden går inte att kombinera med andra erbjudanden och rabatter. Vi tar emot bilar som är max 15 år gamla och som har max 30 000 mil på mätarställningen. Erbjudandet gäller under perioden 2024-01-15 - 2024-03-31.

ContactIconKontakt